Společné snění Královny a Princezny aneb hřešení v šatlavě

Královna s Princeznou sedí u velkého stolu v hodovní síni a společně večeří. Princ s nimi není, tou dobou se plaví na některém ze zaoceánských korábů, které plují do Nového světa. Obě ženy chvíli přemítají nahlas, jak si Princ vede a přitom k dozlatova vypečenému kuřátku popíjejí lahodné a silné červené víno. Zdaleka se jim nechce spát, tak nakonec zavolají služebné a nechají si připravit společnou lázeň.


Služebné tedy roztopí v lázni kotel, nanosí do něj vodu a do dvou kádí, které slouží k mytí nasypou sůl a přidají vonné byliny a květy. Nalijí horkou vodu, připraví čisté lněné utěráky a diskrétně se vzdálí. 

Královna i princezna vejdou, shodí ze sebe těžké róby a blaženě se ponoří až po krk do lázně. Odpočívají a přitom se jim ústa nezastaví.


Princezna si vzpomene na dva nové přírůstky, které Královna nedávno přijala do svých služeb. Kat a jeho pomocník. Už je obě viděly v práci a obě musely uznat, že Královna měla šťastnou ruku. Ovšem, nebyl to Artavazd, ale statný muž ve středním věku s pronikavě modrýma očima a širokou hrudí byl podobně impozantní. Královna se přistihla, že se až nemravně zajímá o člověka, který je k ní snížený, který je podřadný a nemá na nic právo. Ale Královna nebyla tak úzkoprsá jako ostatní šlechtici. Kat jí zajímal jako profesionál... a co si budeme povídat, také jako impozantní muž. Uvědomovala si, že má pokud zvrácený vkus. Ale bylo í to jedno.

Aniž by tušila, Princezna měla před očima jeho pomocníka. Nebylo mu snad ani dvacet let, ale byl štíhlý jako Adonis, a přitom svalnatý jako Herkules. Princezna přivřela oči jako kočka a představila si ty silné ruce, jak jí objímají v pase a hladové rty se dotýkají její bělostné šíje.

"Máme v šatlavě ještě ty dva nestydaté hříšníky, co byli přistiženi při smilstvu? Mám chuť na dobrodružství..." ozvala se náhle Královna.

Princezna překvapeně zamžikala řasami. Sen o katově pomocníkovi se rozprskl jako mýdlová bublina. 

"Asi ano... nevím...."

"Nech zavolat služebnou" kázala Královna.

Obě pak osušené a oblečené do lehčích šatů sestoupily do sklepení, kde byly žaláře.

Když vstoupily do šatlavy, uzřely kata i jeho pomocníka, jak večeří. Na nízkém stolku měli několik skýv chleba, které si odlamovali a k němu přikusovali sýr. Jeho pronikavé aroma zavanulo až k oběma ženám a obě se na sebe pobaveně podívaly. 

Vidíce majestátní Královnu a její snachu, kat i jeho pomocník překvapeně vyskočili z nízkých stoliček a málem se zakuckali chlebem.

 <script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-8694018938622461"

"Vidím, že ruším v nevhodnou dobu..." pousmála se Královna a oba muži honem schovávali zbytky jídla a oprašovali sedátka. 

"Už byli potrestáni ti dva smilníci?" tázala se Královna a kat i jeho pomocník shodně zavrtěli hlavou, že ne, že čekají na ráno, aby mohli provést exekuci veřejně, jak bylo zvykem.

"Nebudeme čekat na ráno... chci, aby byli potrestáni teď a před mýma očima" řekla Královna.

Kat nelenil a přivedl mladý pár, který byl uvězněný za to, že je přistihli jak spolu obcují. A přitom ona byla zaslíbena jinému. Nyní očekávali přísný trest v podobě 50 těžkých ran bičem na náměstí. 

Královna si udělala pohodlí a promluvila k vězňům. Kázala jim o hříchu a o tom, že dohlédne na jejich potrestání. Dodala, že je ušetří veřejné potupy a že až si odbydou svůj trest, budou propuštěni na svobodu. 

Kat i pomocník na ta slova oba odsouzené přivázali za ruce k hlavnímu sloupu uprostřed šatlavy, každý z jedné strany a byly jim vysoko vytaženy spodní košile přes hlavu, aby neviděli, co se bude dít za jejich zády.... Kat i pomocník se vyzbrojili dlouhým a ohebným prutem a na další pokyn je začali střídavě mrskat přes zadnice. Šatlavou zní svištění prutů, zděšené ječení dívky i výkřiky mladíka a na zadnicích jim narůstají rudé proužky, oba sebou škubou v zoufalé snaze uniknout bolesti.


Princezna vidí, jak Královna začíná zhluboka dýchat. Ta atmosféra, vypité víno, ten pohled i zvuky jí dostávaly do varu. Nediví se jí, Královna je sama, okolo ní se to miluje až to sviští a ona bloudí nocí po chodbách a potajmu naslouchá milostnému vzdychání svých poddaných...

Oběma urozeným dámám neujde, že kati jsou vyrýsovaní a svalnatí a jak se jim pot leskne na pochodněmi osvětlených tělech, vypadají neodolatelně a obě dámy začínají ovládat nevhodné myšlenky.

Když už jsou oba odsouzení vysíleni a téměř umdlévají, káže Královna zastavit další trestání. Oba jsou sešvihaní, pláčou a skoro visí na řetězech, zatímco oba muži hlasitě oddechují a světle modré oči jim svítí zpod černého šátku. Neujde jim, jak jsou obě urozené dámy rozvášněné.

Princezna utrousí poznámku, že od takového krasavce by si nechala i sama trošku naplácat. I ona byla občas ošklivá.

Ovšem ale oba kati se chabě brání, že to přeci nejde, bít urozenou Princeznu, ale pokukují přitom po Královně, co ta tomu řekne... Královna se nepohoršuje, je pořádně rozdychtěná a sama pro sebe hledá důvod, jak si říci o tělesný kontakt. A hle, Princezna jí ho sama nabízí... Zatváří se provinile a slyší sama sebe, jak říká, že ony obě jsou hříšné nádoby a musí být očištěny.

To už katovi i mladému pomocníkovi asi vypadnou oči z důlků, jak překvapeně, skoro konsternovaně civí na obě dámy, ale královská vůle je královská vůle. A není tu ani místo na obavy. Nikdo se to nedozví. Ty dva potrestané odvedou zpět do žaláře a těžké dveře za nimi zapadnou. Mají poslední možnost být spolu, rozloučit se nebo zosnovat útěk před nechtěnou svatbou s jiným.

Kati jsou plni rozpaků, ale přesto požádají obě dámy, aby si odložily šaty a protože není důstojné, aby je poutali ke sloupu, Královna i Princezna pokleknou do slámy v šatlavě na všechny 4. Ženy nelení, rozvážou tkanice na svých šatech, rozepnou šněrovačky a vyklouznou ze svých šatů. Samy to chtěly, ale teď něco zažijí. Kati je s úctou poučí, že když to opravdu takto chtějí, tak to bude bolet, ale oni už potom na to nemohou brát ohledy a musí splnit příkazy, které dostanou.


Královna i Princezna jsou s tím srozuměny, a obě se chtějí chovat jako dvě dopadené poběhlice, chtějí se nechat ponížit, ale láskyplně, chtějí pocítit pevnost mužské ruky na svých pozadích, potřebují být obě bité, aby si mohly ulevit ve svých duších..

Kati se jen usmějí a vezmou do rukou široké kožené pásy.

Pásy zapráskají z jejími zády a potom se jim začnou obtiskávat na zadnice.... každé švihnutí obě dámy vychýlí dopředu, že téměř přepadávají na pusu, ale poslušně drží, široce rozkročené, takže je jim vidět úplně všude.... každá rána divoce zabolí a po těle se rozlévá pocit silného a štiplavého pálení...


A také po prvních několika ranách jen slastně vzdychají, i když to každou další ránou začíná víc a víc bolet.... ale obě jen sténají a vzdychají, ale ani jedna nekřičí.... kati ostatně šetří silou, pochopili, že trest má být citelný, ale ne nesnesitelný.

Pásy se jim doslova pokaždé přilepí na zadnice, obtáčí se i okolo stehen a boků, kůže pod nimi rudne a pásy zanechávají dokonalé stopy okrajů. Královna i Princezna vzrušeně naříkají, ale stále pevně nastavují své bité zadnice, které jsou ostatně pěkně barokní. Princezna není taká široká v bocích jako Královna, ale je rozkošně zaoblená, takže pásy mají kam dopadat. Obě dámy jsou urozené, to znamená, že jejich kůže je bělostná. Nepracují přece na poli. Takže pásy i bez větší síly nádherně malují jejich zadnice do červena a oba kati přitom neodolají, aby si obě své velitelky pořádně neprohlédli.


A jak pociťují silnější a silnější štípání a bolest, uvolňují se a střídavě vystrkují a svírají své buclaté prdelky, nevědomky (nebo vědomě?) vystrkují i šťavnaté kundičky a mezi jejich okraji občas vykoukne růžový klitoris.

Kati vidí, že jsou v rozkroku velmi zachovalé až nezvykle. Oba jsou spíše zvyklí na vytahané poběhlice, ale toto je krásný a rajcovní pohled. Není divu, že oba muži jsou nesví z nastalé situace. No však to nejsou žádné poběhlice z ulice, umí o sebe pečovat a při koupeli v drahých olejích je jejich kůže hebká a měkká, voní a téměř zvou ty dva chlapáky dovnitř.

Obě ženy mají pocit, že nadešla správná chvíle k dalšímu kroku a Královna gestem dává znamení, že stačí, ostatně Princezna už má slzy na krajíčku, ačkoliv její tvář není zkalena prožitou bolestí, nevypadá jako při trestání, ale zčervenalé tváře jí dodávají erotický nádech.


Kati pak naráz přestanou s výpraskem a odloží kožené pásy na své místo.

Princezna zhluboka dýchá a rozdýchává výprask, ale přitom čeká, co bude dál.

Oba muži se dívají na své velitelky, je jim ale divné, že ani jedna nevstává ze slámy, jen se obě uvolňují a prodýchávají bolest, která stále ještě lomcuje jejich údy, tělo se jim lehce pokrylo drobnými krůpějemi potu a z obou doslova sálá smyslná vůně jejich voňavek. Je to taký nezvyk na šatlavu, je to kontrast, ale velmi se to doplňuje. Místo špinavých zlodějek se na slámě povalují dvě voňavé urozené dámy.

A Královna se už s úsměvem a smyslným pohledem otáže - tak na co ještě čekáte?

Princezna se trošku s obavou podívá na královnu......To smím?

"Mysli na naši říši, mé dítě a na okamžik pusť prince z hlavy, však to není hřích, ale potřeba těla, musíš jí vyhovět, nebo ještě onemocníš....." řekne Královna a políbí Princeznu na tvář.

A nyní už k oběma poklekají i oba kati, vepředu obnaženi. Pochopili, co se od nich očekává a spěchají krásným dámám splnit jejich touhu, než si to rozmyslí. Princezna i Královna se po očku podívají, a jsou obě trochu zaskočeny velikostí jejich údů, které kati vylovili ze svých nohavic. Princezna podvědomě nahmatá Královninu ruku konečky prstů.

"Uvolni se, má drahá a nastav svou skvostnou kundičku, ať do tebe ten obr vklouzne... já udělám to samé a budu se modlit za spásu našich duší.... to nejsou údy, to jsou dubové klády, které nám budou drtit kundičky zevnitř, ale citlivě a rozvážně.... pomalu se ale rozjíždí velká jízda, naše kundičky jsou roztažené, dychtivé, vláčné milostnou šťávou a chtějí víc a víc" přerývaně, zajmuta chtíčem říká Královna Princezně.

Kati se dávají do díla. Protahují s uctivostí podřízeného, ale i mužskou živočišností jejich mokré pipiny. Nejprve to zabolelo, ale vzápětí to bolí méně a méně. Až nakonec vůbec, ale zato obě dámy cítí své zadničky, které byly potrestané. Oba muži odhazují košile a ukazují osvalené hrudníky.


Všichni ztrácí zábrany i respekt, chtíč je téměř hmatatelný. Je to skoro exaktické, a Královna se nestydí špulit svou kundičku jako čubka, nastavuje jí vstříc dalším a dalším přírazům, a Princezna jí napodobí, obě hlasitě a vzrušeně oddychují, sténají v milostné rozkoši.

Všichni čtyři to vidí, jak Královna i Princezna vypustily po dlouhé době ze svého nitra čubky, které se v nich ukrývají, a které jsou utlačované kvůli společenským a státnickým povinnostem a etiketě.

A pak se obě obracejí na záda a široce rozevřou stehna od sebe, vysoko vypnou pánev a nechají oba katy, aby do nich znovu vnikli, nalehli svými statnými těly na ta jejich, a dvoje mužská ústa se nedočkavě přisají na vztyčené bradavky plných prsou. Sláma píchá do červené kůže jejich prdelek, ale vůbec jim to nevadí. Tisknou se k nim jako dvě hladové nadržené ženy.


Když se oba muži nasytí sladkostí jejich bradavek, vkleče si Princeznu i Královnu napíchnou na své údy a pevně je sevřou v bocích, aby mohli proniknout hluboko a rychle přirážet. Obě ženy jsou vyklenuté skoro do oblouku, vystrkují neřestně své promáčené pičky a hlasitě řičí rozkoší. Téměř současně pak své "vězenkyně" odstrčí a mohutný proud jejich semene smáčí slámu a nohy obou žen, ale nikomu to nevadí, naopak se na cukající penisy obě ženy vrhnou jako hladové feny a sají je, lížou a čistí od horké tekutiny. Ale ženy ještě nemají dost. Pokryjí penisy svými slinami a dokonce si sahají do klína a masírují pevné údy svou vlastní šťávičkou, aby byly kluzké. Obě vědí, že to co bude následovat bole velice bolet, ale nemohou si pomoci.


Královna se opět obrací na kolena a vyzývavě vystrčí zadnici, jednou rukou si pohladí bolavá místa, ale naznačuje přitom, co potřebuje. Princezna zaváhá. Asi jí bude muset Královna, a možná spolu s druhým katem trošku připravit a naladit.

Kat je opět trochu překvapený, ale jen chvilku. Poklekne ke Královně a začne jí jazykem lízat šrámy a pomalu se sklání níž a níž. Princezna je vyjevená, ale když jí Královna ukáže, aby zůstala ležet na zádech a pomalu jí dlaní začne hladit vnitřní stranu stehen, Princezna se uklidní a nabídne se své Královně rozdychtěný klín. Královna pomalu rukou přejíždí Princezně po jemném ochmýření její kundičky a sklání hlavu do jejího klína. Princezna zasténá, když se rty její velitelky dotknou její kůže.


Kat se ale také snaží. Královna poctivě nastavuje svou úctyhodnou zadnici a muž jí zasouvá do útrob nejprve svůj prst, omočný v oleji. Královna cítí tlak, ale je jí to příjemné, muž nikam nespěchá a dává si s masáží její dírky záležet.

Princezna se otáčí také na kolena a vystrčí svou prdelku. Královna jí jemně kouše do rudých stop po výprasku a druhý kat nelení a rukou projíždí rýhu mezi oběma masitými půlkami zadnice Princezny. Dychtivé vzdechy naplní celou místnost a zář loučí vábí k dalšímu dobrodružství.

Teď už Královna přenechá svou snachu mladému katovi, který jí laská po těle a jazykem dráždí bohatě prokrvený klitoris a Princezna bojuje s třesem svých nohou v extázi. Nyní by dala i čertovi jak je rozvášněná a lehké pleskání mladíkovy ruky přes její prdelku ještě umocňuje její chtíč.


Královna taktéž bojuje, ale s obrovským penisem, který se pomalu dere ke svému cíli. Její zadnice je pleněna zdatným bojovníkem, který je rozhodnut dobít zakázané území stůj co stůj. Královna mně otevírá ústa a táhle naříká, to jak se v ní míchá rozkoš s bolestí. Je to silné, Královna dosahuje vrcholu ještě dříve, než si jí muž zcela podmaní, ale prosí, aby nepřestával, střídá žadonění s neslušnými výrazy, jak ho popohání.

Princezna konečně pokyne mladíkovi, aby i on zahájil útok na její svatyni, ale očima prosí o něžné zacházení. Mladý kat jí vyhoví a nabere do dlaně trochu oleje, který si bohatě roztírá po žilnatém čnějícím penisu. Zároveň se špičkou přibližuje k Princeznině dírce a najednou je uvnitř. Vklouzl dovnitř hned napoprvé a Princezna je ohromena. Jakmile ale mladý kat začne kopulovat, tření rozjitří její dírku do mírné bolesti a Princezna zkřiví obličej. Ale nyní už není cesty zpět. Kat jí poctivě ojíždí zadní dírku, držíc jí jednou rukou za dlouhé vlasy a druhou jí spodem dráždí kundičku až do zbláznění. Princezna kvílí a sténá, vedle klečící Královna jí chvílemi přehlušuje svým milostným rykem a oba kati se nenechávají zahanbit a častují své milostnice oplzlými výrazy, který zvyšují žádostivost.


Další výbuch vrcholu je tu a dosahují ho všichni čtyři téměř naráz. Princezna se zkroutí do oblouku a třese se úplně nekontrolovaně, zatímco mladý kat jí na tělo pumpuje ze svého údu bílou šťávu plnou života. Královna rukama drtí slámu pod sebou a kat jí stejně zarývá prsty do širokých boků a oba ze sebe ždímají poslední kapky tekutin. Královně pranic nevadí, že má útroby naplněné katovým sekretem, sama cítí, jak jí její vlastní šťáva stéká po stehnech.

Zcela vyčerpáni se všichni svalí do slámy a zhluboka oddechují.

Trvá dlouho, než jsou obě dámy schopny vstát, obléknout se a odejít. Oba kati je diskrétně opustí a velmi tiše za sebou zavřou dveře, aby je nerušili, když budou ženy nabírat síly. Ani Královna, ani Princezna neví, že oba muži vyběhli z hradu a zcela nazí skočili do potoka, který omývá vnější hradby. Ledová voda jim vrací do žil sílu a oba na sebe slastně cákají vodu, ponořeni dosud v myšlenkách na prožitý sen. Ano, sen. Toto přeci nemohla být skutečnost, to se jim jen zdálo.

Když se po dlouhé době vrátí zpět do šatlavy, jsou zde již sami. A jen jemná vůně ženských těl, smísená s drahými voňavkami a zapomenutý hedvábný kapesníček na slámě je připomínkou toho, co se tu odehrálo....


Enter

Viktoria

Komentáře

Oblíbené příspěvky