Příručka domácí výchovy pro slečny i vdané paní

 Přišel domů a všechny tři se mu  vrhly okolo krku. Pomyslel si, že jsou nějak moc veselé, ale pak to hodil za hlavu. Byl rád, že je doma a že tyhle tři holky mu připraví večeři, horkou vanu a otevřou mu pivo. Dneska je tu aspoň klid. Pak si vzpomněl, co se stalo včera. Zbytečné hádání, zbytečná rozepře a kvůli úplné prkotině. Jenže včera neměl náladu své holky trestat, raději se sebral a šel na pivo a když se vrátil, všechny tři spaly- tedy Markéta s Lenkou spaly, Daniela vstala a ohřála mu jídlo. Když jí oznámil, že má jít také spát, že si promluví následující den, poslušně přikývla a odešla.

Dnes byly všechny tři ochota sama. Jako vždycky, když měly nějaký malér a čekalo je potrestání. Dnes byly pokorné - skvělá večeře, vychlazené pivo - to si dá až potom. Najedl se a pak se na svá děvčata podíval. Trochu víc přísněji než zamýšlel. Ale stačilo to. Postavily se před něho s hlavami sklopenými, zkroušené, pokorné. Martin netrpěl dlouhé řeči, ostatně co také říkat. Jen by tím dosáhl další hádky. A to už neměl v plánu. 

"Víte, co jste včera provedly a víte, co vás čeká. Takže Lenko, pojď ke mně. "

Jeho třetí žena pohodila tmavými vlasy a přišla k Martinovi blíž. Vstal a známým pohybem si rozepl těžký opasek, který nosil v kalhotech. Přezka cinkla a Lenka poplašeně zamrkala. Pak pásek z kalhot vytáhl a přeložil napůl. Vzal váhající Lenku za ruku a přehnul si jí přes nastavené koleno. Jako vždy vyjekla, když se prudce ohnula. Zajel rukou za gumu jejích legín a zvolna je stahoval dolů, až se objevily úsporné kalhotky s hvězdičkami. Neodolal a pohladil Lenčin kulatý vyšpulený zadek. Ještě na něm tu a tam byly vidět slabounké růžové stopy po minulém výprasku. Jeho drsná ruka, zhrublá těžkou prací, která mu navíc nadělila ne veliké svaly, ale houževnatou sílu, lehce hladila ty oblé polokoule a Lenka něžně vzdychla. Věděla moc  dobře, že vzápětí její slastné vzdychání přejde v nářek, ale užívala si tu chvilku spokojeně. Martin jí svlékl i kalhotky a nyní se mohl pokochat krásou své třetí ženy dokonale. Lenka se prohnula v pase a vystrčila prdelku do výšky. 

 


Řemen jí přistál na zadku s obvyklou razancí a Lenka vyvýskla. Obě zbylé stály naproti a sledovaly, jak Lenka křiví obličej do bolestné grimasy. Na prdelce se jí objevil široký červený pruh. Výprask začal. Lenka po pár ranách začala kopat nohama, kousajíc se do hřbetu ruky a na stále vyšpuleném zadečku přibývala bolavá rudě žhnoucí jelita od řemene. Otřepaná kůže pásku se jí zakusovala do prdelky znovu a znovu a Lenka brzy začala plakat. Bolest, tupá a pulzující se jí rozlévala po celém těle a Lenka se snažila rukama si prdelku chránit, což jí vyneslo jen bolestivé šlehnutí přes prsty. Martin jí nakonec musel hluboko předklonit a sevřít nohama, aby jí udržel na koleni a mohl výprask dokončit. Teprve upřímné ujišťování - miláčku, já už budu hodná- zabrzdilo řemen v rozletu, Lence na seřezaný zadeček dopadla poslední rána, jen to prásklo a dívka byla odeslána do kouta, kde si způsobně jako malá holčička klekla a plakajíc si začala hladit jelita na nahaté prdelce.

 

Martin si upravil řemen v ruce a pravil:

"Markéto, pojď.."

Druhá manželka, v tváři již dost pobledlá, k němu přistoupila a zakomíhala dlouhýma řasama. Ale nepomohlo to. Když se svému muži sama přehnula přes koleno, ocenil její rozkošně tvarované nohy a klenutý zadeček v elastických kalhotách. Dotkl se konečky prstů oříškově hnědých vlasů a shrnul je Markétě z tváře. Otočila na něho obličej. V očích jí mohl snadno číst, jak se bojí, ale že dostojí své povinnosti a že bude poslušná. Nadzdvihla se, když jí Martin začal svlékat kalhoty. Upnuté nohavice se shrnovaly hůře, spolu s nimi šly dolů i krajkové černé kalhotky a na stehnech bylo znát, kde se pevný okraj kalhot otiskl do kůže. Kalhoty skončily u kolen i s kalhotkami a Markéta pevně sevřela půlky k sobě. Celé její tělo se napjalo. První rána řemenem z ní vyrazila tiché zasténání, Markéta se ihned snažila zadečkem uhnout a Martin jí musel pevně obemknout v pase. Každý další úder o její vystrčenou prdelku zvyšovat její hlas a za chvilku už nahlas pištěla a naříkala. Buclatý zadeček se zatřásl po každém plesknutí řemene a Markéta vždy automaticky doširoka rozevřela oči, koupající se v slzách a vykřikla. Intenzivní pláč jí roztřásl ramena, i ona se pokusila ve zmatku zakrýt si zadeček rukou, ale silné prásknutí řemene o její spodní část prdelky jí ruku vrátilo zpět. Markéta se pustila do nářku a stejně jako Lenka začala slibovat nápravu. Posledních pár ran jí dobarvilo kůži do temně rudé a když si Markéta s žalostným pláčem klekala vedle Lenky, hořel jí zadeček a nejvíc pulzující šlinc téměř na stehnech.

 


Daniela se na svého manžela dívala klidně. V duchu si říkala, že měla ty dvě dračice sama už včera potrestat a nemusela by teď přijmout výprask jako zlobivá holka. Ale nebránila se, věděla, že jejich Martin je spravedlivý a když trestá, tak všechny tři stejně. Počkala, až si Martin sedne na židli a ukáže jí místo na svém klíně. Byla statnější než obě děvčata a Martin by jí ohnutou přes koleno neudržel. I teď se mu přes obě nohy pokládala opatrně. Martin jí svlékl domácí kalhoty z volné látky a její široká pevná stehna ho maličko dráždila. Neodolal, aby jejich vnitřní stranu nepohladil. Černé kalhotky stahoval pomalu. Nespěchal. Objevila se bílá kůže její macaté prdelky. Rázné prásknutí řemenem jí  vykouzlilo na prdelce rudou stopu, Daniela těžce vzdychla, jak jí úder zabolel. I když byla odolnější než obě dívky, po chvíli již vzlykala a tělem se jí šířila prudká bolest, to jak jí řemen kreslil na zadeček svůj autogram. Poslušně ale špulila prdelku vzhůru a již s pláčem přijímala další rány, které jí Martin uštědřoval. Její zadeček byl celý rozpálený a rudě tepající otisky řemene vybarvily celou jeho plochu. I ona byla poslána do kouta. Klekla si a obě děvčata, již jen popotahující, jí položila své dlaně na bolavá místa. 

 


Teprve za hodně dlouhou dobu, když už si Martin otevřel nezbytnou láhev piva a pohodlně se usadil ve svém křesle, dovolit svým ženám, aby se k němu vrátily. Vešly dovnitř a Martina překvapilo, že jsou všechny tři nahé. Otlačená červená kolena kontrastovala s jejich broskvově zbarvenou kůží, všechny tři ještě v obličejích nesly stopy po úporném pláči, ale již se tvářily vyrovnaně a maličko rozverně. Věděl, že těmhle třem bosorkám ďábla z těla nevyžene, ale nevadilo mu to. Představa krásného večera ve společnosti jeho tří manželek, které mu dávaly najevo, jak moc po něm touží, ho vzrušovala. Obdivně sledoval jejich houpavý krok, jak k němu přicházely, pásl se pohledem na jejich oblých bocích, pevných stehnech, hladkých ramenech. Přeskakoval očima z Markétiných prsou, kulatých s hlubokou rýhou mezi nimi na Lenčina ňadra, do nichž měl touhu zabořit ruce a nakonec Daniela, která měla prsa mocná a těžká a na jejichž obhospodaření musel použít obě ruce. 

Obstoupily ho a začaly hladit. Po dlouhých vlasech, po ramenou, na zádech... Neodolal, vstal a nahnal je všechny tři před sebou do ložnice a na jich širokou postel. Spěchaly před ním a Martin sledoval při chůzi jejich téměř identicky seřezané prdelky, které se při každém kroku vlnily a natřásaly. Červené bolavé šlince vystoupily a Martin věděl, že třebaže je zadečky velmi bolí, nabídnou se mu, i když je dotyk s tvrdém lůžkem bude znovu vracet do chvíle, kdy s nářkem přijímaly výprask. 

 


Během okamžiku ležel nahý a všechny tři se nad ním skláněly. Cítil jejich prsty na hrudi, na stehnech a vzápětí i v rozkroku. Laskaly ho něžně a bez přestání, Martin zavřel oči a nechal se unášet na vlnách vášně, kterou v něm jeho ženy zažehly. Jedna mu láskyplně sála bradavky, druhá ho líbala a třetí se pilně věnovala jeho údu, zbytnělému v nesmírné rozkoši. Jeho ruce nacházely pevná a hladká prsa svých žen, mačkal je a hladil, neodolal, aby občas nepopleskal některou z prdelek, která se ocitla v jeho blízkosti a užíval si vždy bolestivé vyjeknutí, které ho velmi vzrušovalo. Všechny tři se vrhly na jeho penis a střídaly se v lízání a zasouvání do pusy. Martin si pak položil Markétu pod sebe a počkal, až jeho druhá žena rozevře stehna od sebe. Její šťavnatá jeskyňka byla dychtivá a nabízela se vstříc. Zabořil do ní svůj penis a Markéta zasténala v předtuše divoké jízdy. Její seřezaná prdelka se pevně přitiskla k matraci, bolest jí vystřelila do celého těla a Markéta instinktivně sevřela vagínu. Martin nedbal a přirážeje do ní, nutil jí prožít neskutečný a bolestivý orgasmus. Obě zbylé manželky ho pilně hladily po zadku, po stehnech, vědouce, že v něm rozpoutají divokou vášeň a že jim dopřeje stejně bohaté milování. Sotva odeznělo první vyvrcholení Markétino, již se na záda pokládala Lenka, pokrčila kolena a rozevřela stehna. Nádherná, úplně mokrá kundička se Martinovi nabídla s naprostou samozřejmostí a když do ní Martin zabořil pevný penis, přirážela mu vstříc celou pánví a pranic nedbala na bolest, která vždy vystřelila ze zadečku. Zarývajíc mu nehty do zad, prožívala Lenka divoký orgasmus, pevně nabodnutá na úd svého muže. Daniela taktéž nastavila svou zmáčenou jeskyňku, nedočkavě se rozevírající a s hlasitým sténáním se Martinovi nabízela, aby jí znovu a znovu drtil útroby svým penisem a dopřál jí stejnou rozkoš, jako jejím družkám. 

 


Když všechny tři dostaly svou první dávku sexu, poslušně se všechny otočily a klekly si. Vyšpulily seřezané prdelky těsně vedle sebe  a doširoka se rozkročily. Jejich mušle byly připravené na další setkání s údem jejich pána. A on k nim zezadu přistupoval a zanořoval penis postupně do každé nastavené kundičky a projížděl je se silným přírazem. Další nářek, mísený s rozdychtěnými výkřiky, ho vybičoval k výkonu. Dívky zanaříkaly pokaždé, když silně přirazil a dotkl se bolestivých stop po řemeni, ale držely a znovu a znovu se mu nastavovaly. Pak kázal Martin podat olejíček a postupně všem třem začal kapat olejové kapky na zadní dírku. Jeho manželky věděly, co bude následovat, ale nebránily se. Lenka se maličko vypjala, když jí Martinův prst zajel do zadečku. Nebylo to nepříjemné, spíš naopak. Martin, který měl Markétu napíchnutou jako kuře na penisu, jedním prstem dráždil dírku Lence a druhým Daniele. Všechny tři řičely rozkoší.

 


Pak nasadil penis na okraj zadečku Lence a začal jej zasouvat dovnitř. Lenka vykřikla, když pocítila bolest, jak se jí penis nedočkavě dral do prdelky. Silné plácnutí jeho ruky o zbitý zadeček jí vehnalo slzy do očí. A teprve teď jí Martin začal plenit útroby. Bolelo to, silně a nepříjemně, ale Lenka držela. Daniela znovu nakapala Markétě do rýhy mezi půlkami olej a něžně jí zasouvala prst do zadečku. Markéta se kroutila a slastně zavírala oči. Věděla, že za chvíli Lenku vystřídá a Martinův silný penis jí úsměv z tváře setře, ale teď si užívala chvilky, kdy jí její družka dráždila zadní dírku. Martin si jí přitáhl za boky k sobě a za okamžik se jí cpal do zadečku. Lenka, držíce se jednou rukou za rozbolavělou prdelku, druhou rukou poctivě promazávala zadeček Daniele a tiše vzlykala. Markéta sténala a snažila se co nejvíc uvolnit, aby bolest v dírce polevila. Nedařilo se jí to úplně, Martinův penis jí vyplnil dokonale. A tak, bolestně vzdychajíc, setrvala na kolenou. Daniela nastavila svůj zadeček, stále nesoucí bolestnou připomínku na výprask. Ostrá bolest, to jak jí Martin pronikl do zadečku, jí překvapila a vykřikla. Její družky nelenily a dráždíce jí opět zvlhlou kundičku, uvolňovaly z ní napětí. Daniela prožívala intenzivní bolest, slzy jí opět smáčely tváře, ale milostné laskání její kundičky oběma dívkami jí donutilo prožít další orgasmickou vlnu. 

 


Martin pak zmoženě padl na záda na postel. Markéta ihned přiskočila a obkročmo si na Martina sedla, zasouvajíc si jeho stále ztopořený úd hluboko do vagíny a vlníc se smyslně v bocích, oddala se jízdě. Daniela se sklonila k Lence a jazykem z ní ždímala další vlnu rozkoše. Lenka se divoce nadzdvihovala v bocích a celou kundičkou vycházela vstříc jazyku své přítelkyně. Martin neodolal, jednou rukou sevřel buclatý Markétin prs a hnětl jí bradavku a druhou ruku zanořil Daniele mezi šťávou zmáčená stehna a vnikl jí do kundičky. Široce vystrčená jeskyňka se mu nabídla a Daniela, vlnící pánví, nechala se přivést do dalšího vyvrcholení. Markéta ještě párkrát mohutně přirazila a když spatřila, jak Martin divoce koulí očima, seskočila a všechny tři nastavily své jazýčky na bohatý výstřik, který jim smáčel obličeje. 

Se smíchem odběhly do koupelny, kde se ve sprše navzájem omývaly a roztíraly si po tělech jemnou pěnu. Neodolaly, aby jedna druhé i třetí nezačaly opět hladit dosud vysoko vztyčené bradavky a když se Daniela sklonila a začala jazykem kroužit okolo Markétiných prsních dvorců, Markéta si sáhla do rozkroku a sama se počala opět dráždit. Lenka následovala jejího příkladu, a poté si dívky vyměnily ruce a zatímco Lenka jemně tahala Markétu za klitoris, Markéta jí zasouvala dva prsty do vagíny. Daniela je obě hladila po seřezaných prdelkách a občas jedné nebo druhé zapíchla prst do zadečku. Vrátily se zpět do ložnice, ještě ojíněné vlhkostí vody a Lenka se sklonila už klimbajícímu Martinovi k rozkroku. Brzy přivedla jeho penis k životu a s pocitem- která si ho postaví, ta si ho zaslouží, sevřela Martinův úd svou vagínou a s přimhouřenýma očima na něm jezdila. Markéta vyndala z nočního stolku obrovský umělý penis, zapnula na nejvyšší obrátky a přitiskla ho Daniele na Venušin pahorek. Mohutné vibrace přivodily Daniele tak silný orgasmus, že neodolala, rukama si rozevřela vstup do vagíny a nechala Markétu, aby jí umělý penis vrazila dovnitř. 



"Nemáte ještě dost, potvory?" otázal se láskyplně Martin a všechny tři jako na povel zakroutily hlavami. 

"Ale bude to bolet!" varoval je. 


<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-8694018938622461"
     crossorigin="anonymous"></script>


Pokrčily rameny. Jejich těla byla sice vysílena, ale z kundiček jim bez ustání prýštila čerstvá milostná šťáva a vagína prosila o další dávku divokého souložení. Martin vstal a posléze přinesl z kuchyně tři dost velké kousky zázvoru. Z nočního stolku vyndal troje kožená pouta a všechny tři se poslušně ohnuly v pase, vyšpulily již důkladně osouložené zadečky a nechaly si spoutat ruce před sebe a zamknout k pelesti. Martin přistupoval od jedné k druhé, ke každé se sklonil, jazykem jim vydráždil kundičky a potom jim postupně zasunul do zadních dírek kus zázvoru. Chvilku se nedělo nic, ale potom se na sebe všechny tři překvapeně podívaly a pociťujíce nesnesitelné pálení v zadečku, daly se do nářku. Martin nedbal, postupně k nim opět přistoupil a rázně jim zabořil penis do vagíny. Přirážel tvrdě a silně a nejprve Daniela, poté Markéta a nakonec Lenka rozkřičely se bolestí a vyvrcholením, jaké dosud nepoznaly. Zázvor jim vypaloval do prdelek žhavou stopu, při čemž všechny tři téměř učůrávaly a Martin jim zároveň nesmlouvavě likvidoval vagíny. Spoutané dívky si nemohly nijak ulevit, a když jim na zvýšení rozkoše zasunul do kundiček každé její vlastní vybrátor, začaly poklesávat v kolenou.  Martin si pak přinesl tenkou rákosku a počal dívky lehce švihal přes spodní část prdelek, kde měly kůži dosud  neporušenou. Každé švihnutí bylo štiplavé a bolavé a všechny tři z plna hrdla ječely jako smyslů zbavené. Pak k nim přistoupil zepředu, pokochal se pohledem na jejich uplakané obličeje a postupně každé z nich strčil penis do pusy. Donutil je, aby ho pořádně vykouřily a pošvihával jim přitom záda lehce rákoskou. 

Když se pak jeho ženy přestaly zmítat v nekonečném orgasmu, uvolnil jim ruce a nechal, aby si zázvorové kolíčky a i vibrátory vyjmuly samy. S cigaretou v ruce pak sledoval, jak si opatrně hladí navzájem sešvihané zadečky, rozbolavěné zadní dírky i úplně vyšťavené kundičky, sykajíce pod každým dotekem bolestí. A věděl také dobře, že až je ráno vzbudí a přikáže jim, aby si sundaly kalhotky a připravily se na sex, že ho budou s pláčem na kolenou prosit, aby je nechal odpočinout. A už se na to těšil.......

Komentáře

Oblíbené příspěvky