Pro moje kluky - takový malý dáreček...

Pavel
Vytahuji ze skříně velkou, ohebnou rákosku a pokynu Elence, aby přišla blíž. Dívka se třese a popotahuje, ví co jí čeká. Pavel se moc zlobí. Kdyby jí nařezal sám, asi by byla radši. Z rákosky má hrůzu a to ještě dostane na holou.... Když se musí bříškem položit na stůl, třesou se jí kolena. Přistupuji k ní a pomalu jí vysoukávám úzkou sukýnku nahoru na záda a odhalím maličkou prdelku, upnutou v puntíkatých kalhotkách. I ty jdou dolů a na mne zasvítí její světlá kůže.
Rákoska jí začne vyměřovat zasloužený trest a Elenka ječí a křičí po každé ráně, která jí na prdelku nakreslí dlouhý tmavě rudý pruh. Pořádných a přísných pětadvacet jí přesvědčilo, že se panu šéfovi neodporuje. Když je výprask skončen, Elenka si položí ručky na prdelku a podívá se na Pavla, který jakoby nic sedí ve svém křesle u stolu a tváří se, jakoby se ho to vůbec netýkalo.

Elenka k němu dojde, stále ještě plačíc a začne odprošovat. Ale Pavel se pořád mračí a hlavně mlčí. Dívka si tedy klekne na kolena a pomalu se k němu přiblíží skoro na dosah. Slibuje, že už bude hodná, že nebude zlobit a chichotat se, že se polepší.... Pavel mlčí.
V kleče najednou zvedne ruce a dotkne se Pavlova zipu u kalhot. Toho ten pohyb zelektrizuje, ale vší silou se nutí do zdánlivě ledového klidu. Teprve když se ozve ten známý zvuk rozepínaného zipu, Pavel se na svou malou zlobivou asistentku podívá a ta se ho uplakanýma očima němě ptá, jestli může....
Pavel jí uchopí jednou rukou za vlasy a vede jí obličej ke svému rozkroku, kde se v kalhotách už odehrává boj. Elenka si dá ruce za záda a poslušně na staví pusinku, sevřenou jako kapr. Pavel vyloví z trenek penis a zasune ho dívce do úst. A Elenka mu pusou dělá pomyšlení, poslušně líže a ocumlává panu šéfovi jeho mužskou chloubu. Pavlovi se za chvilku začnou protáčet oči, cítí, že vyvrcholení se blíží. Zafuní mohutně a nastříká pořádnou dávku Elence do pusy. Ta ani mrknutím oka nedá najevo, že je jí to nepříjemné, naopak si s nadělením poradí a mile se usměje. Pavel jí pustí vlasy a Elenka pochopí, že jí bylo odpuštěno a že by měla dát najevo, jak si toho váží.

Vysouká se ze sukýnky i kalhotek, odloží tričíčko a podprsenku a nabídne se nahá Pavlovi k prohlédnutí. Pavel se kochá krásou mladého ještě skoro dívčího těla, vnímá polodětská prsa, útlý pas a maličkou, jemně ochmýřenou buchtičku, když se Elenka otočí, uspokojeně sleduje vybarvené rudé pruhy na její prdelce. Vzrušuje ho to znovu. Vezme Elenku v pase a posadí jí na stůl, kde ještě před chvílí ležela potupně svlečená a nastavovala mi svou prdelku k trestu. Teď vyjekne, jak přijde bolavá prdelka do styku s dřevěnou deskou. Pavel jí pobídne, aby mu ukázala, jak si umí sama se sebou pohrát a Elenka přivře oči jako kočka. Poté rozehraje hru sebeuspokojování, vrní u toho jako kočka, přivírá oči a jazykem si objíždí rty. Pavel jí sleduje také, hlavně když se její nenechavé prstíky zanořují do šťavnaté buchtičky. Nejraději by jí pomohl, ale pak si to rozmyslí. Sleduje Elenku pečlivě a když se mu zdá, že na dívenku přichází orgasmus, chytne jí prudce za ruce a sundá ze stolu. Elenka vyjekne a nechápe, proč jí najednou Pavel posílá do kouta, aby tam přemýšlela o svém provinění. Elence je všelijak, už už mohla prožít úžasné vyvrcholení a zatím .... začne krabatět pusu a do očí se jí tlačí slzičky, až se nakonec rozvzlyká. Pavel stojí za ní a sleduje, jak pláče a když jí vezme za ramena a otočí k sobě, Elenka mu téměř okamžitě pověsí paže okolo krku a fňuká.....
Pavel jí vezme za ruce a dá jí je zase za záda a pobídne jí, aby se rozkročila. Elenka poslechne a Pavel jí svými širokými dlaněmi pohladí ramena a pomalu jede přes drobná prsa, na boky, bříško a skončí u hladké jemné buchtičky. Elenka přestane plakat a znovu zavrní, když jí Pavlovy prsty zajedou mezi oba jemné masité závojíčky. Poslušně drží a nastavuje. Vzrušení se jí znovu zmocňuje, ale není jí dopřáno, aby byla uspokojena. Pavel jí káže zůstat stát a ruce pěkně za hlavu.. Elenka v naději, že bude moci svého šéfa potěšit, čeká na povel, aby si to sama udělala. Jenže ten povel nepřichází a Elenka jen stojí a kouká na Pavla a opět se jí zmocňuje zoufalství. Mírně rozkročena nemůže se aspoň třít stehny o sebe, čímž by si rozdrážděnou buchtičku dohnala k orgasmu, takže najednou si rychle sáhne do rozkroku a vrazí si prstíček do buchtičky. Unikne jí zasténání a Pavel jí neposednou ruku zvedne zase nahoru za hlavu a tou druhou jí mohutně plácne přes již dost zdevastovanou prdelku. Elenka nadskočí, jak jí to zabolí.

 Ale Pavel jí chce potrestat ještě víc. Plochou dlaně jí lehce pleskne přes prokrvenou buchtičku a znovu a znovu. Elenka zavýskne, ale bojí se uhnout, aby nedostala znovu přes prdelku. Celá nesvá cítí pálící prdelku i nadrženou buchtičku, na níž ještě cítí dotyk Pavlovy ruky. A Pavel jí pokoří ještě víc. Káže jí kleknout, nechat ruce za hlavou a sám usedne na židli a přehodí si nohu přes nohu tak, aby se špička jeho boty dotýkala Elenčina rozkroku. Pomalu jí vsouvá špičku boty mezi stehna a Elenka otevírá oči dokořán, nedbaje na slzy, které se jí zase tlačí do očí a vášnivě se tře o botu svého šéfa.Už je jí všechno jedno, její jedinou myšlenkou je uspokojit své roztoužené útroby, dosáhnout mohutného vyvrcholení, až by se celé její tělo roztřáslo jako v hluboké křeči a pokud k tomu přispěje její milovaný šéf se svou dobře stavěnou figurou, hlubokýma čokoládovýma očima a silnýma rukama, bude to jen dobře.

Pavel vnímá její rozpoložení, ví, že kdyby jí teď přikázal, plazila by se před ním a žadonila o soulož. A on jí tu radost dopřeje. Skloní se k ní a vezme to její nahé třesoucí se tělo do náruče a položí jí na bříško na stůl. Elenka ještě čeká, jestli jí nebude bít, ale když jí Pavel roztáhne nohy od sebe a poklekne k ní, ví, že její očekávání bude naplněno. Pavlův jazyk pronikne do její buchtičky a prozkoumává její zákoutí, což Elence kroutí tělo do oblouku a dívka nahlas sténá a naříká rozkoší. Pavel chvilinku bojovat s ďábelskou myšlenkou ještě trošičku Elenku potrápit, ale to už cítil, že se mu penis hlásí ke slovu. Nedalo se to vydržet. Popadl Elenku do náruče, otočil si jí čelem k sobě a posadil jí na stůl. Během mžiku vylovil své nádobíčko z kalhot a seznal, že je v plné síle. Elenka mu prakticky sama skočila do klína a Pavlův penis v ní zmizel jako mávnutím proutku. Nohama mu obemknula boky a náruživě přirážela, až jí prsa nadskakovala. Rty se mu hladově přisály na ústa a Elenka mu předvedla takovou jízdu, že se Pavlovi protáčely oči.

Její obrovský orgasmus Pavla doslova vyždímal a on cítil, jak mu křehká dívenka zarývá nehty do zad a přerývaně dýchá. Pak se zvonivě zasmála, seskočila Pavlovi z klína, laškovně ho políbila na špičku nosu a zmizela i se svými věcmi......



Kája.
Její krásná modrooká láska. Vábí jí jeho veselý obličej, široký hrudník a hlava plná podivných nápadů.
Je léto, čas dovolených. Jsou spolu na pláži u moře, v plážovém domku. Uvnitř je ale příliš horko, tak si vynesli lehátka na terasu a sledovali spolu západ slunce. Dva drinky daiquiri jim navodily příjemnou náladu. Kája se pohodlně natáhl na lehátku a za chvilku usnul. Leží na zádech, pusu dokořán a chrní.

Ona toho využívá. Vytahuje si z hnědých vlasů červenou mašli a rychle je obtočí svému Kájovi okolo zápěstí. Oba konce pak protáhne skrze zábradlí a zaváže na uzel. Kája otevře oči a ihned zjistí, že je přivázaný. Podívá se tázavě po dívce a ta se usměje..... bude se ti to líbit, uvidíš.....
Její ruce jdou po strništi vousů, ke krku a pomalu na zarostlý hrudník. Chce chvíli cítit pod dlaněmi jeho tělo, ramena, hruď....Skloní se k němu a její rty se dotknou toho jemného důlku u klíční kosti. Poprvé se napne mašle, protože po ní chce sáhnout, více si ji přitáhnout k sobě a ono to nejde.
A ona jede jazykem tou záplavou tmavých chloupků na prsou a neodolá, aby si nesáhla na břicho, kde se všechny chloupky sbíhají a končí tam, kde začíná guma od trenýrek. Její prsty najdou bradavky a pomalu je obkrouží a už zase běží po hrudníku nahoru a zase dolů. Břicho je velký magnet, neodolá, aby na něj znovu a znovu nepřitiskla své rty a také nos a nasávala jeho mužskou vůni, která mu póry unikala do jejího nosu. Obě ruce se rozbíhají po bocích, Kája se trochu zachvěje, jak ho prsty pošimrají a najednou je tu závora v podobě trenýrek.... má, nemá? Ne, ještě ne.....Pohladí výstupek kyčelní kosti, ale místo toho, aby se hladově rukama vrhla na rozkrok, jedou její ruce po stehnech ke kolenům a zase pomalu, velmi pomalu zpět. Vnitřní strana stehen láká k jemnému lechtání, Kája se kroutí a prosí, aby přestala, ale ona se jen usměje a políbí  ho......ještě ne lásko, ještě ne......

Znovu se sklání k jeho tělu rty a přitom se jeho kůže dotkne záplava jejích tmavých vlasů a jak dívka postupuje nazpět a líbá jednotlivá místa Kájova těla, vlasy smývají stopy polibků. A zase jsou tu ruce, tentokrát rafinovaně s pomocí nehtů a znovu postupují od obličeje k hrudi, na boky a zanechávají za sebou tenké jemné čáry, které ihned mizí a zůstává jen pocit zjitření každého póru.
Káju ty dotyky nabíjejí, ale zároveň to příšerně lechtá, ale příjemně a když si dívka rozváže horní díl plavek a nabídne k odivu svá prsa, Kája by se nejraději utrhl a vzal ty dva veliké svůdné pahorky do svých ruku a zabořil do nich nos. Ale nelze, spoutání drží pevně. Dívka se k němu letmo přitiskne a její prsa se mu otírají o břicho a hrudník. Zvednuté Kájovy paže jí lákají k dráždění podpaží a ona pranic nedbá na to, že Kája hrozí, že se počůrá, jestli ihned nepřestane. Nepřestane, naopak Kájovi řekne, že jestli bude zlobit, dostane na zadek. Kája se tak aspoň pokusí nadzvednout v pase, aby si ji k sobě přitlačil její vahou, ale její ruce ho vrátí zpět na lehátko......nezlob.... řekne. Ale Kája je příliš rozrušený než aby se uklidnil. Všechno je to moc zvláštní, nemůže se pohnout, ačkoliv by chtěl, ale také vlastně nechtěl, čeká co bude dál. Tření ženského těla o jeho hrudník v něm vyvolává smyslnou touhu.

Dívka se postaví a stoupne si přesně nad něho. Pak doširoka rozkročí nohy a svou buclatou prdelkou se nastaví přímo nad jeho obličej. Kája má možnost sledovat každý centimetr jejího rozkroku, schovaného v plavkách, plochu zadečku i část stehen. Není mu však dopřáno se dlouze kochat, protože najednou je všude tma a on cítí jen její pozadí na tváři, nos má přímo u toho božského vstupu do jejího lůna a jediné, co může, je nasávat její ženskou vůni. Neodolá, co mu vlastní pusa dovolí, aby jí nepřitiskl rty na kůži a nelíbal jí. Chutná trochu slaně, po moři, ale také přirozeně, svěže. Bouří se v něm všechny hormony, když si představí, jak by to vypadalo, kdyby byla bez plavek. Trochu se mu nedostává vzduchu, ale nemůže na ní zavolat, neslyšela by ho. Celé jeho tělo se vzepne, což má ovšem za následky větší přitisknutí se k ní. Dívka mění polohu, tře se mu teď zadečkem o tváře a vychutnává si to jemné škrábání jeho vousů v rozkroku, její stydké pysky ukryté v plavkách se mu nabízejí k polaskání. Díky bezmoci a tmě se mu všechny smysly rozjitřují, všechno vnímá daleko silněji než obyčejně. A dívka se nadzdvihuje v pánvi a zase dosedá, mučí ho láskyplně svým tělem, zavrtí se a jeho zase obestírá tma.

Pak se zvedne a přikáže mu, aby se otočil na břicho. Se svázanýma rukama to jde těžko, dívka ho popohání, až sebou on nakonec plácne na lehátko a zvědavě otáčí hlavu. ....dívej se dopředu..... uslyší její hlas a po zádech se mu rozběhnou její prsty. Přichází další fáze laskání a hlazení. Na krku, mezi lopatkami, po zádech i na bocích, všude cítí její ruce jak ho jemně škrábou nehty. Pomalu se blíží k trenýrkám a tentokrát mají zcela jasný cíl. Prsty se zaháknou za gumu a látka se sune dolů. Ale nejde to snadno, on se jí v tom snaží zabránit a tiskne se tělem k lehátku. Důrazné plácnutí rukou přes zadek ho ale přesvědčí, že není vhodné žertovat a tak povoluje a nechá jí, aby ho svlékla. Úplně nahý jí pak nabízí každou částečku svého těla. Nehty se mu zaryjí do prdelky, na které je patrná stopa úderu. Dívka vystrčí špičku jazyka a přejede jím Kájovi po prdelce. Další plácnutí.... za co? ... otočí se na ní překvapeně, ale ona se jen zasměje. Další rána, pořádně to plesklo a zůstal palčivý pocit který je ale vzápětí zahnán její rukou, která ho hladí s jemně tře to červené místo na jeho zadku, které sama vyrobila. A opět - nápřah a úder, až se jeho zadek zachvěje a on s ním, protože to zabolí. A zase to něžné laskání bolavého místa. Oddaluje mu stehna od sebe a rukou jede vzhůru od kolen po vnitřku stehen a dotýká se rýhy mezi oběma půlkami. Na okamžik zmizí, ale hned se zase objevuje a má v ruce lahvičku s opalovacím olejem. Pár kapek do dlaně a velká masáž zad, zadku i stehen. A čím dál tím častěji její ruce zabloudí k rozkroku a on se vzepře v loktech a kolenou a vystrčí na ni prdelku a umožní přístup k své nejcitlivější části těla. Její ruce s notnou dávkou oleje přejíždějí po prdelce a přes boky sjíždějí k podbřišku. Teď už to nelechtá, je příliš vzrušený na to, aby vnímal takový pocit, cítí silné mrazení kdesi v zátylku a svírání v břiše. Ale dívka se vyhne penisu, přes třísla se vrátí zpět ke kyčlím a pevně oběma rukama sevře oba hýžďové svaly na vyšpulené prdelce. Oběma rukama silně plácne Káju přes zadek, na místě otisku zůstávají dvě jasně vyrýsované stopy.......na záda!..... poručí a nastává zase velké stěhování, které se bez její pomoci neobejde. Trochu citlivý zadek zaprotestuje po setkání s dřevem lehátka, zato rozkrok se hlásí ke slovu, že už nemusí být utiskován pod tělem majitele. Ale dívka jakoby jeho vzpínající se mužství neviděla.

Otírá si o jeho břicho ruce od oleje a přitom se mu zase sune zadečkem na obličej. Zatímco mu svými stehny sevře hlavu a přidusí mu ústa rozdychtěnou buchtičkou, její ruce ho hladí po těle. On už neodolá. Nemůže jí sevřít rukama a tak využívá své rty a jazyk a snaží se proniknout okolo okraje plavek do jejího zákoutí. A daří se. Dívka slastně zavzdychá, když jí jeho jazyk obkrouží ohanbí. Nechá se dráždit a lízat a vychutnává si jemné vibrování jeho jazyku uvnitř, nastavuje mu i svou prdelku a on poctivě nevynechává ani milimetr její hebké kůžičky. Její vzrušení se stupňuje a ona si vlastníma rukama mačká velká prsa a hladí naběhlé bradavky a představuje si jeho ruce na svém těle. Pak se maličko předkloní, opře se o jeho hrudník a nastaví mu kulatou prdelku. Sama si odhalí buchtičku a odsune plavky stranou. Chce cítit jeho rty a jazyk úplně všude, ví, že jí přivede k silnému vyvrcholení. Nedočkavě se mu tře o tváře, rukama si tiskne buclaté polokoule zadečku a sténá vzrušením, když jí jeho jazyk vniká dovnitř. Přemýšlí, jestli ho nemá rozvázat, aby si jí mohl vzít a uspokojit jí, ale než se rozhodne, je tu božsky nádherné vyvrcholení a jejím tělem zmítá neskutečně silný orgasmus. zaujata jen sama sebou, zatíná Kájovi nehty do hrudi a ždíme ze sebe milostnou šťávu. Pak, když orgasmus vyprchá, seskočí, políbí ho na ústa a rozváže mu ruce. Kdoví, třeba bude pokračování.....


<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-8694018938622461"
     crossorigin="anonymous"></script>

Vrací se potemnělým parkem domů. Proti ní si to šine partička, no přesněji řečeno tři chlápci. Na krku barevné šály a v rukou nedopité kelímky s pivem, no jasně, skončil fotbal, tak se panstvo přesouvá z jedné putiky do druhé. Když přijdou blíž, všimne si letmo, že jsou spíš docela mladí, možná o pár roků starší než ona. Míjí jí a za trojhlasného chechotu slyším - hele, koroptvička a docela šťavnatá, dáme si křidýlko nebo stehýnko??-
Já ti dám stehýnko, pomyslí si a otočí se na ně - co jste to říkali?
I oni se otočí a řehot je ještě silnější. Ten černovlasý dodá - a nejni upejpavá, to se mi líbí -
Udělá k němu dva kroky a chytne ho ucho a pořádně zmáčkne. Ten nejvyšší z nich se ke ní přiblíží - aale niiic odprejskni holko jedna.
Třetí dodává - hele buchto dej si zpátečku a zalez jo??!
- odprejskni, zalez??? Asi byste potřebovali naučit slušnému chování, chlapečci!- odpovídá jim.
Lomcuje s tím černovlasým klukem, což si může dovolit, protože tamti dva jsou natolik v šoku, že stojí a čumí.
hele bráškové, pomozte mi přece, co tam, jauu stojíte? jauuu jako dva pitomci jauuu (k sakru odkud se v té holce bere tolik síly?)-
Oba zbývající zvedají ruce v obraně - my nic, my se ti do toho, brácho, nebudeme míchat..... slečno, mohla byste ho už pustit, on už bude hodnej....-
Ten vysoký se ke ní přiblíží na dosah a v mžiku drží i jeho. Jak s ním tak mává, vypadne mu z kapsy občanka a nabídne se jí k pohledu. Mrkne a přečte si, s kým má tu čest. Nevšiml si toho, dokonce ani ti ostatní dva ne. A tak s dozvídá, že vysoký kluk je Pavel a je o tři roky starší než ona.
Bolest kluky donutí se snížit k slušnějšímu vyjadřování - my už budeme hodní, slečno-, zatímco ten třetí, docela udělaný kluk na ní kouká jako králík na hada a čeká, kdy ho sežere.
- tak co s vámi, uličníci? Teď už takoví hrdinové nejste, co?-
- ne nejsme, to už fakt stačilo, prosím pusť nás, jauu to fakt bolii...omlouváme se ti jauuu-
Ušklíbne se - a to je jako všechno? Nejdřív mne urazit a potom sorry, omlouváme se? potřebujete dostat pořádnou lekci, abyste se naučili chovat k dámám, všichni tři!-
Ten černovlasý už smlouvá - prosím už se nezlob, jauuu prosím už dost (první slzy v očích, bolí to fakt děsně).
Ten třetí je stále evidentně v šoku, neví kam s očima a je celý nesvůj.
Pustí ty dva hříšníky a seberu občanku ze země. Její majitel si toho teď všiml a prosebně natáhl ruku. Vrátím mu jí a mile se na něho i ostatní usměje, zatímco ti dva zbylí couvají pryč - já si tě najdu, Pavle.... a tamty dva taky. A trest vás nemine....
Jmenovaný Pavel se bezradně koukne na své kamarády - co chceš dělat?-
- naučím vás slušnému chování, jak jsem řekla-
Oba kluci se vracejí, nechtějí evidentně kamaráda nechat ve štychu a po cestě si něco špitají.
Jde ze ní autorita a ti tři na ní nějak nenachází lék. Zkrotli docela a pomalu se přibližují.
Ukáže prstem na nejbližší panelák - tamhle bydlím, pokud půjdete dobrovolně-
Kluci se stále neumí úplně ztotožnit s tím, že je popohání jedna jediná holka, ale prostě s tím nic neudělají a to je přivádí do rozpaků, zároveň si uvědomují, ze jsou čim dál tím poslušnější. To, že zná jejich identitu, nebo aspoň jednoho z nich jim vůbec není milé, ale zároveň je to dráždí, je to tajemné, vzrušující a stále se mezi sebou šeptem ujišťují, že kdyby něco, vezmou nohy na ramena a prostě zdrhnou.
Odemkne v přízemí domu garsonku a všichni tři se ukázněně zují a vejdou dovnitř. Z chodbičky rovnou do pokoje, kterému vévodí veliká postel. Na zdi je dřevěný kříž ve tvaru X, pod oknem velká lavice. Všem třem poklesne brada - proboha Domina..... Znejistí, něco takového vidí poprvé v životě.
Svlékne si civilní oblečení, pod nímž nosí pevný černý korzet a vstoupí za nimi. Stojí ve dveřích a kochá se jejich rozpaky.
- Vítejte v mém království bolesti a rozkoše- řekne a všichni tři sebou trhnou.
- Pro začátek bych si s vámi měla vyřídit tu drzost, takže takových klasických pětadvacet na holou by vám mělo dostatečně vštípit morálku a slušnost. Copak? Snad se nebojíte??-

Kluci zcela propadli kouzlu nečekaného setkání a prostředí, jsou jako uhranuti. Vnímají jen prostor okolo sebe, vnímají mne, vnímají slova... a poslouchají. Nejistě se na sebe ještě podívají a Pavel řekne - a jak jako....?
Usměje se líbezně a ukáže na širokou lavici pod oknem - jen se přes ní pěkně všichni tři ohněte, ta vás udrží. A nezapomeňte si sundat kalhoty-
Pomalu si rozepínají kalhoty, je slyšet jen cinknutí přezky pásku, rozepínání zipu a šustění, jak jejich džíny sjíždějí ke kotníkům. Pak se po sobě znovu podívají, červeň jim zabarví tváře... už jde do tuhého, teď nalézt odvahu a stáhnout trenky a to nejhorší, nastavit zadek a přijmout výprask. A čím vlastně budou biti? Otáčejí po ní hlavu a se strachem v očích se dívají, jak bere do ruky rákosku, velmi ohebnou, což jim hned předvede, když oba konce bez námahy ohne k sobě, tak je pružná. To už kluci na nic nečekají, rychle svléknou trenýrky a všichni tři se ohnou přes lavici, rychle než se rozzlobím a dostanou ještě něco navíc. Dojde k nim a pohladí rukou vy vyšpulené klukovské prdelky, které se pod jejím dotykem lehce zatřesou. Mají strach, uličníci. Rákoska se mihne vzduchem, švihne do prázdna a všichni tři vtáhnou hlavu mezi ramena. Nakloní se k tomu černovlasému a zeptám se - jak ti říkají?-
-Miňo - hlesne sotva slyšitelně. Zvláštní jméno, ale budiž.
-A ty? Jak se jmenuješ?- položím ruku na rameno tomu poslednímu.
-Paul- pípne tichounce a tentam je ten chlapák, co si na ní před chvíli v parku otvíral pusu.
A pak nastane minuta trestu - rákoska začne postupně vyplácet jednoho po druhém a všichni bez rozdílu nevěřícně vykřiknou, když jim rákoska přistane na prdelce a vyrobí na ní dlouhý červený proužek. Už po deseti, dvanácti ranách si sahají na zadek a snaží se rychlým pohlazením zahnat štiplavou palčivost. A další údery je vždy o pár centimetrů vychýlí dopředu div nenarazí čelem do zdi. Nestíhají ani sledovat, kdo z postižených víc naříká, bolest je stravuje všechny stejně a příval ran se nemenší, v pomalém, ale rázném duchu dopadá rákoska na jednu, druhou i třetí prdelku. Konečně padne i ta pětadvacátá rána a všichni se rychle zvednou, jednak aby si rychle jednou rukou mohli třít uštědřené rány a jednak, aby si mohli téměř nenápadně otřít červené oči a usmrkaný nos. Stydí se to přiznat, ale výprask je vrátil o několik let zpět a dostat na zadek před svými kámoši, kteří naštěstí fňukali úplně stejně, je potupa, je to ostuda a hanba.
Odkládá rákosku a jde od jednoho k druhému a otočí si je pěkně zády k sobě, aby na jejich prdelky dopadlo světlo a prohlíží si jejich seřezané půlky. Všechny pohladí a jim ten dotyk dělá dobře, už nefňukají, téměř pyšně se narovnali v ramenou, že to zvládli bez větších problémů.
Miňo se dívá na lavici, o kterou byl přehnutý - tady přivazuješ lidi?-
-Ano - přikývne, - chceš si to zkusit?-
- Nevím, co se mnou uděláš?- ptá se.
Vezme z police kožené důtky a ukáže mu je - neboj se, trest sis už vytrpěl, ukážu ti, jakou rozkoš tahle věcička dokáže navodit.-
Miňo se na její pokyn svlékne úplně a vůbec se nestydí, nezakrývá se a sám ulehne na lavici. Jonas s Paulem ohromeně zírají, ale neodchází. Jsou zvědavi.
Skloní se nad mládencem a rukou mu jede po nahých zádech až na hořící prdelku. Pak totéž udělá i důtkami. Jemně mu jimi přejíždí po těle, nespěchá. Pak začne lehce švihat po zádech a bocích. Nebolí to, stopy se ukáží a hned zase zmizí, je to jako masáž, která mu rozechvívá smysly. Miňo vzdychá.
- Otoč se na záda - řekne mu a on poslechne. Tentokrát ho dráždí jen důtkami, jezdí mu s nimi přes prsa i břicho a sem tam se lehce dotkne jeho mužství. Důtky v něm vzbuzují smyslnou touhu a brzy je vidět, že se mu laskání líbí.
Ukáže rukou na širokou postel a Miňo chtivě přikývne, že by měl chuť na malé dobrodružství?
Podívá se na oba zbylé kluky. Tváří se závistivě a tak u jim pokyne, aby svého kamaráda následovali. Jonas se zaváří trochu pochybovačně, ale nakonec se i on usadí na okraji postele. Sáhne po Paulovi a obírá ho o tričko. Jeho mohutná hruď je lehce a dráždivě zarostlá a jí se chce se mu proběhnout rukou po hrudníku, což hned dělá. Miňo nelení a jakmile se začnu věnovat Paulovi, nakloní se ke ní a jeho rty ucítí na krku. Opatrný pohyb a Jonasova ruka se dotkne jejího pozadí v kožených přiléhavých legínách. Nesměle a stydlivě jí hladí po vyklenutém pozadí a stehnech a pomalu, pomaloučku se osměluje. Miňo už zapojil i ruce a hraje si s jejími vlasy. Povalí Paula naznak a všech deset prstů mu zaryje do masa. Vyjekne, ale nehty se už stáhly a jen prsty hladí jeho boky a ona neodolá, tahá ho za chloupky na prsou a za bradavky. Nastaví před něj svou hruď a jeho výraz jasně prozrazuje velké vzrušení. Jonas si zatím dostatečně vyhrál a ona se obracím k němu. Miňo ho vystřídá a zkoumá pevnost jejích stehen a velkého pozadí. Jonas je položen vedle Paula a ona ho vysvléká z trička. Na všech je znát, jak se jim zvláštní hrátky líbí a jejich mužství pomalu nabývá na velikosti a síle. Jonas se nechá hladit po těle, jeho hladká kůže jí svádí k líbání. Cítí, jak jí Miňovy obratné prsty přejíždí do rozkroku a Paul se pilně věnuje jejímu výstřihu. Dovolí mu, aby jí rozepl korzet a oba se rychle podělí o její prsa. Laskají jí a ona nastavuje svá ústa. Miňo si dodává víc odvahy a jeho ruka se uhnízdila v jejím klíně a dožaduje se sundání legín.
Postaví se na posteli a pomalu si legíny svléká, kroutí přitom boky a její prsa se lehce pohupují. Jsou velká, těžká, při každém pohybu o sobě dávají vědět. Všichni tři jí sledují upřeně a čekají, kdy spatří i její nejintimnější zákoutí. Je jim dopřáno hned, spodní kalhotky nosí jen zcela výjimečně. Nejprve jim ale nastaví macatou zadnici a dovolí jim, aby rukou společnou a nerozdílnou hnětli ty masité polokoule a poté si k nim klekne a rukama je hladí po stehnech a pomalu se dotýká jejich podbřišku a poté i již řádně zbytnělých penisů. Ale žádnému ještě nedovolá, aby zanořil. Kdepak. Líbejte mne a laskejte, miláčkové moji, dotýkejte se mne všude po těle a uspokojujte mne dotykem svých dlaní, uvidíme, kdo je zdatný milenec a kdo mne rozpálí do běla. Schválně, kdo najde mou nejsilnější erotogenní zónu... ne v rozkroku to není.....

Nabízím vám svá velká prsa, jsou měkká a poddajná, zabořte do nich svůj obličej a já na oplátku mezi ně schovám váš penis a rozdráždím ho v hlubokém žlábku mezi nimi. A když na mne vykoukne špička žaludu, skloním hlavu a lehce ho olíznu, vezmu do úst a vysaju z něj všechnu mízu. Nabízím vám i svůj zadek, jen si sáhněte a potěžkejte ho. Můžete ho i poplácat, něžně nebo silně, jak se vám bude líbit. Probudíte ve mně jen větší chtivost, tak do té mé kůže zabořte prsty a přitiskněte na ní ústa. A má pevná stehna, veliká a objemná. Jsou připravena na vaše ruce, hlaďte je a zkoumejte hebkost. A nakonec můj klín. Není už panenský, ale je stále připraven k náruživému milování a přitom vstup do mého lůna je úzký, tak se musíte hodně snažit, aby zvlhl a dovolil vám přijmout vaše údy. Reaguje však rychle na milostné dotyky, kdo rozevře oba závojíčky a objeví nedočkavý klitoris, bude odměněn mou žádostivostí po vašem těle, jen tomu, kdo vzbudí mou touhu odkloním stehna a nastavím lůno k vniknutí. Ukažte mi, že jste zdatní a připravte mé tělo k splynutí s vaším. Vaše dlaně, prsty, ale i rty a jazyk nechte rozehrát po celé ploše mé široké hrudi, objemných prsou, na bocích, na barokně zvlněném břiše, jehož tvary připomínají Věstonickou Venuši, na stehnech i pozadí, sáhněte do rozkroku a naleznete roztouženou ženu, která umí mužským vyrazit dech. Nevěříte?
Nabídněte se mi sami a poznáte. Jen pouhou rukou umím podnítit touhu a nemusím se vašeho penisu ani dotknout, vždyť sevření ho do svých dlaní již považuji za předposlední akt před láskyplným milováním. Zavřete oči a vnímejte jen mé dotyky na vašem těle. Budu vás hladit a laskat a líbat. Budete vnímat jen můj hlas a mé dotyky.
A ten, kdo bude cítit, že jemné rozehřívání jeho těla neplní jeho očekávání, tomu nabídnu i drsnější hrátky. Důtky a provazy, kopřivy nebo skřipce. Zakousnu se do vašeho těla jako dravec, spoutám vám ruce a důtkami zbičuji vaši hruď i boky. Kopřivy položím do klína a ústa budu dusit svými prsy. A potom... potom se budu věnovat vaší rozkošné prdelce. V pokleku na čtyřech jako poslušná čubička nabídnete mi své zadečky k potrestání. Kůže vám zrudne pod údery mé ruky, ale vzápětí najdu vstup mezi obě půlky a zasunu dovnitř prst. Ten, kdo ještě nepoznal rozkoš z vibrátoru, bude moci zjistit, jak moc je stimulující, když vám vibrátor dráždí kůži pod varlaty a pomalu se posouvá ......... Nechám do rýhy skanout krůpěje oleje a promasíruju vstup dovnitř prdelky, abyste byli připraveni a poddali se mi. Ten, kdo se bude bát, pocítí bolest, ale ten, kdo se mi dokáže oddat a plně mi nabídne své tělo, zažije rozkoš nepopsatelnou. Budu do něho pomalu vstupovat, přirážet a nabodávat si ho a přitom mu budu mačkat penis a tisknout jeho tělo ke svému.
Bolest i rozkoš mohou být někdy jedno a totéž.....

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky