Pro Milana

Nahé tělo mladého muže je pevně upoutáno v okovech a sám dotyčný napůl visí za ruce, spoutané za hlavou, nohy naopak roztažené doširoka a ukotvené v držácích v rozích zvláštní konstrukce.
Oči má zaslepené páskou a v ústech roubík. Snaží se nehýbat, protože každý pohyb v něm vyvolává bolest. Jak by také ne, když má na krku široký obojek s ostny dovnitř, které se mu v týle zarývají hluboko do kůže. Podobnou bolest mu způsobují i držáky na nohou.Nevidí, že na stěně vedle něho je na velkém kříži přivázaná krásná dívka, rovněž nahá, ruce i nohy zaklesnuty v poutech na kříži. I ona má zavázané oči a v ústech roubík. Její tělo zatím nenese stopy mučení, ale to se má rychle změnit.

Do mučírny vchází dáma pevných tvarů, oděná do široké kožené podprsenky a dlouhé vepředu otevřené černé sukně, pod níž jsou vidět přiléhavé kožené kalhoty. Dáma má dlouhé vlasy rozpuštěné na ramenou a zádech a v ruce drží důtky, kterýma významně pošvihává o svá stehna. přistoupí s dívce, sejme jí šátek z očí a popleská jí po tvářích, nic nedbá na to, že dívka nesouhlasně koulí očima a snaží sebou zacloumat. hmátne na zeď vedle kříže a otočí páčkou. Do kříže proudí elektřina, sice v malé dávce, ale dost na to, aby se dívka začala vzpínat jako v nejsilnějším orgasmu. Dáma dojde k mladíkovi, i jemu sejme pásku z očí a zaryje mu na přivítanou dlouhé nehty do boku. Mladík by rád vykřikl, ale roubík mu nedovolí vydat ani hlásku.
Dáma se usměje a oběma roubíky uvolní. Má nesmírně ráda, když její zajatci při mučení naříkají a křičí.
Začne se věnovat mladíkovi.
Důtky nemilosrdně dopadají na jeho hruď i břicho a zanechávají za sebou tenké rudé stopy. Mladík se vzpíná, co mu bolest v nohou i na krku dovolí, o to víc sténá. Dáma ale nepolevuje, naopak zvyšuje intenzitu mrskání. Pak důtky odloží a vezme do ruky tlustou zapálenou svíčku, nakloní ji a kape mladíkovi na hrudník horké kapky vosku. Zaujmou jí bradavky, které ozdobí kolíčky na prádlo, pár jich umístí i do kůže na břiše.Mladík vypadá jako ježek. vezme do ruky velmi tenoučké důtky, tvořené jen že tří pramínků kůže a začne pomalu švihat mladíka přes penis. ten byl ještě před chvilkou napětím napůl ztopořený, teď pod vlivem štiplavé bolesti ochabuje a mladík křičí.Ale jeho utrpení ještě zdaleka není konec. Přísná Paní vymění důtky za kopřivy a těmi trýzní mladíkův penis nanovo. Bolest střídá nesnesitelné pálení a mladík je rázem zpocený a červeň ve tvářích je srovnatelná s rudostí penisu.

Paní přistupuje k dívce, která tlumeně skučí strachem, co s ní bude.
Prvotně jí Paní začne bičovat jezdeckým bičíkem prsa, jemně, ale rychle a kůže se barví do červena. Dívka, nyní už zbavena roubíku, bez ustání ječí.Když dámu přestane bavit hra na koně a bič, vezme kovové sponky s dlouhým řetízkem, připne je dívce na bradavky a nedbajíc na její nářek, táhne řetízek od jedné sponky k druhé, provlékne je a konec řetízku táhne dívce k ohanbí.Skloní se, aby jí odvázala nohy. Ne však pro její pohodlí a úlevu, proto aby dívku donutila nohy skrčit k tělu a pak jí je doširoka rozevře. Nohy opět upoutá skrčené v kolenou, nedbajíc na to, že to dívku po chvíli bolí.Pak jí sáhne rukou do rozkroku, nahmatá stydké pysky a přiskřípne je sponkami s řetízkem. Dívka vyjekne. Nevědomky poskytuje přísné Paní nejintimnější část svého těla a paní toho hned využívá. Vezme rákosku, na konci opatřenou koženým třapcem a blaženě švihá dívku přes mušličku. Dívka naříká, ale Paní nepolevuje.
Pak si rozevře vepředu svou dlouhou sukni a odhalí něco strašlivého. Mezi stehny se jí bimbá velké dildo, černé jako uhel. Dívka doširoka otevře oči. Je jí jasné, co se bude dít dál a nevěří tomu, že by mohla tak obrovskou věc pojmout. Paní si dildo upraví, aby zůstalo ztopořené a pak dvěma prsty začne dívce masírovat poštěváček. Dívka zavře oči a nářek přechází ve slastné vrnění. Mladík natahuje krk, aby viděl, co se na kříži děje a téměř zapomíná na bolest. Penis, zrudlý a popálený, se mu vztyčuje do kolmice a on cítí v podbřišku bouři hormonů.
Paní zatím dráždí dívku uvnitř pochvy a dívka jí odměňuje notnou dávkou své šťávičky, která jí stéká po stehnech. Pak jí Paní nasadí k mušličce dildo a sune se dovnitř. Dívka oči otevře, začíná to bolet, ale slast je ještě příliš žhavá, takže se dívka snaží uvolnit, aby se snáze s obrovským pyjem popasovala. paní pomalu přiráží do její kundičky a nedbá na to, že dívka současně supí a sténá rozkoší i bolestí. Celé dildo se do dívky nevejde, na to je příliš velké. Paní pak sáhne do kapsy své sukně a vyloví na světlo bateriemi poháněný anální kolík, který začne dívce zasouvat do zadečku. Dívka vyvřískne, když se jí do sevřené prdelky vmáčkne kolík a začne uvnitř vibrovat a dráždit jí konečník. Dildo opouští svou jeskyňku, paní hrůzostrašnou
pomůcku odepíná a nahrazuje jí normálně velkým umělým penisem, vytáhne dívce kolík z konečníku a jízda začíná nanovo, tentokrát v druhé dírce. Paní nešetří lubrikantem a tak za okamžik už jezdí dívce mezi půlkami, jen to mlaská. Na vylepšení dívčina vyvrcholení si neodpustí jí pořádně naplácat na zadeček, který je dívka nucena bez ustání špulit. Dívka rudne v obličeji a dušené steny přecházejí v rychlé krátké výkřiky, neklamné znamení, že neskutečný orgasmus je blízko.
Paní ustává, odpoutá mladíka, který sám zápolí s vyvrcholením a jakmile se postaví, několikrát ho prudce švihne přes nahý zadek rákoskou. Tím zarazí ejakulaci, která už už hrozila vybuchnout jako sopečný kráter.
Dovede mladíka k dívce a dovolí mu, aby poklekl a zabořil svůj jazyk do její neskutečně mokré štěrbinky. Mladík poslušně dráždí jazykem dívce poštěváček, dívka se zmítá v křečích rozkoše a do toho jí Paní bičuje bradavky důtkami. Pak pokyne mladíkovi, aby pevně zarazil svůj naběhlý úd do dívčiny pochvy, což je ihned splněno a mladík i dívka společně vykřiknou. Mladík pocítí znovu palčivost kopřiv, to jak se jeho penis tře o vlhké stěny dívčiny mušličky, dívka skoro omdlévá orgasmickými návaly.

Když dívka dosáhne mnohanásobného a opakovaného vyvrcholení a lomcuje sebou na kříži jako šílená, Paní pokyne mladíkovi, aby poklekl a nastavit zadek. Nejprve se mu dostane bohatého sešvihání tenkou rákoskou a mladík ochabuje jak tělesně, tak na duchu, tolik ho nový příděl bolesti přemáhá.
Přichází vrcholné číslo. Paní se vytasí s dalším dildem, menším a štíhlejším a vsune svůj ukazováček jemně mladíkovi do análního otvoru, zakrouží s ním uvnitř, nanese bohaté množství lubrikantu a pak nasadí na dírku špičku dilda a zatlačí dovnitř. Mladík vyhekne, reflexivně stáhne půlky k sobě, ale je odměněn pořádným švihnutím rákosky po zadku, takže kousaje se do rtů, podvolí se své velitelce a poslušně nastaví prdelku, aby jí mohla Paní plenit. Dáma zarazí dildo mladíkovi do útrob a nenasytně přiráží, až mladík naříká.

Divadlo je skončeno. Paní však není zcela spokojena, vždyť její mohutné poprsí nebylo laskáno, její šťavnatá mušlička zůstala nevyužita a její prdelku nikdo nepohladil ani nepoplácal.......

pokračování příště....


Komentáře

Oblíbené příspěvky