Příběh sto dvacátý - Jirka sklízí, co zasel

Jirka sklízí, co zasel...


Jedno takové pěkné zimní odpoledne, kdy konečně z nebe přestalo padat to bílé odporné nadělení a společně s Josefem a Radkem jsme proházeli už po milionté cestičky od domu k vratům, ke kůlně, chlívkům a ke králíkům, Radek pak vyhrnul ještě příjezdovou cestu, padli jsme všichni do křesel, zmoženi jako Burlaci na Volze. Na zápraží se ozvalo mohutné zadupání a známé odkašlání mi napovědělo, že se Jirka vrací z práce. Vykoukla jsme z kuchyně na chodbu, která byla společná pro nás, horní patra pokojů i přilehlý Jirkův a Terezin byt a pravila:
"Tos nemohl přijít o chvíli dřív? Potřebovali jsme ještě jedny silné ruce...."
Jirka se na mne zazubil tím svým veverčím chrupem a řekl:
"Já jsme schválně čekal za vratama, až to dohrabete, abych tomu utekl."
Věděla jsem, že kecá a že mně jen dráždí, tak jsem po něm hodila utěrku a oba jsme se zasmáli.


Doma pak Jirka dostal najíst a na chvíli se slastně natáhl na gauč, aby si odpočinul. Práce na jatkách, kde dělal už bůhvíkolik let, ho sice bavila, ale byla vysilující a odpočinek byl pro něho svátkem. Samozřejmě, že během chvíle už pochrupoval a Tereza se snažila dělat co nejmenší kravál, aby ho nevzbudila.
Když se Jirka asi po hodině probral a povyprávěl Tereze, co se ten den kde událo, zavolal mu jeho "bratr z mokré čtvrti" Venca Poláček, jestli s ním půjde večer na pivo. Jirka samozřejmě ihned přislíbil. Tereza ani nedržkovala, věděla že se Jirka poslední dobou snaží být obstojným členem lidské společnosti, maléry se mu zaplaťpánbůh vyhýbaly a k dokonalé spokojenosti jim toho chybělo už málo. A navíc, je pátek, tak si za celotýdenní makačku to pivo zaslouží. Jen tak ze zvyku ( který odkoukala ode mne) Jirku napomenula, že jsem ho slušně vychovala a není důvod to měnit, že poblité schody si pořád ještě uklízí sám a jestli se ožere a zmrzne někde v závějích, ať si jí nepřeje.
Jirka se jen zařehtal a šel se vykoupat, aby v hospodě nepřebíjel smrdutý odér vyčpělého piva a počůraných pisoárů svým, ještě hutnějším a obohaceným o výtažek z hovězích žaludků a spařených štětin.
Večer ho zastihl už v bujaré společnosti nejen Venci a obou kluků Moravcových, kteří výjimečně dostali vycházky od svých manželek, ale i ostatních opileckých maratónců v čele s hospodským Davidem. Pivo opět teklo proudem, kořalka ani nestačila zteplat a koloběh kuřáků, kteří vycházeli před putiku a zase se vraceli byl tak silný, až to vypadalo, že se vchodové dveře ani nezavírají.
Jirka jako vždy dělal své pověsti norka čest. Deset piv něm doslova zasyčelo a protože každé pivo proložil ještě velkým panákem rumu, brzy mu začala být hospoda těsná a tak se rozhodl, že půjde domů. No což o to, rozhodnutí bylo jistě správné, ale lépe se to řekne než vykoná. Jirka po cestě domů z hospody šněroval silnici od pangejtu k pangejtu, občas se popral s kandelábrem nebo s patníkem, který se mu připletl do cesty a nechtěl uhnout. K baráku se přikutálel vyválený ve sněhu od hlavy k patě, zmuchlaný jako papír od sekané a s nezřízenou touhou obšťastnit svou zákonitou manželku po těle i po duchu.
Protože po cestě do patra jako obvykle vydával neskutečnou symfonii všech zvuků, které jen existují a myslím, že jich pár ještě vymyslel, věděl celý dům ( kromě slastně chrápajícího Josefa), že se Jiřík vrací z Násosny. Tereza si na něho počkala nahoře v patře, aby ho mohla hned zkásnout, pokud se pozvrací. Ale Jirka překvapil. Nejenže v sobě udržel myšlenku a moč, ale dokonce i obsah svého nalitého žaludku, což už samo o sobě byl heroický výkon.
Když se poměrně nemotorně pokusil Terezu políbit, připustila jeho manželka, že není důvod dělat štráchy a pustila ho k sobě do postele. Jirka ze sebe setřepal během milostné předehry částečnou opici a nadrženě se na Terezu vrhnul. Tereza nebyla z vosku a Jirkovo poněkud neurvalé milování brala jako normální věc. Když si jí pak Jirka překulil na břicho a nadzvedl v pase, nastavila mu svá nejtajnější zákoutí a nechala ho, aby se snažil. Jirka do ní pronikl co to jen šlo a pevně jí uchopil za boky, aby neztratil balanc.
Výsledek obrázku pro sexuální poloha zezadu

Jak Jirka náruživě přirážel, došlo k tomu, k čemu nejspíš nikdy dojít nemělo. Jirka zasunul o stupínek výš. Tereza, která naprosto nečekala, že ucítí Jirkovo přirození někde jinde než v šťávou promáčené jeskyňce, zařvala bolestí a vnitřnosti se v ní zkroutily do uzlu.Mezi půlkami svého vyšpuleného zadečku měla zabořený ztopořený penis, který jí cupoval anální dírku na kousky. A bolelo to, neskutečně to bolelo. Jirka, co se týče jeho mužství nebyl žádný drobek, ba právě naopak. O jeho výbavičce se po vesnici vedly mezi mladšími ročníky legendy. A teď měla Tereza tohle nadělení pevně uhnízděné v zadečku a Jirka, který si vůbec nevšiml, že přešel na vyšší level, se do toho opřel s vervou sobě vlastní. Tereza nečekala na další nápor neskutečné bolesti, vyškubla se a s rukama svírajícíma zdevastovaný anál začala plakat a naříkat.
Související obrázek

Jirka vůbec nechápal, co se děje, proč se Tereza místo slastného sexu svíjí jako housenka na kamnech, proč pláče a proč mu nadává. A když se zeptal, co jí jako je, dostalo se mu vysvětlení:
"Ty prase vožralý, ty hovado nukleární, tys mi natrhnul prdel, ty dobytku!! Krucinál, to bolí jako čert!!"
Jirka se urazil:
"No jen se nedělej.... a kdo tuhle říkal, že by to nebylo marný vyzkoušet?"
"Imbecile!! To nejde jen tak hrc prc! Nebo máš pocit, že mi můžeš tu svou kládu narvat do zadku jen tak? To se musí pomalu!! A slovo lubrikant jsi asi taky v životě neslyšel, co??" naříkala Tereza a držela se za bolavou prdelku.
"Kdybych měla čím, tak ti udělám taky, abys věděl, jaký to je!"
Jirka se potajmu ušklíbl a pomyslel si, neznaje situaci vlastními pocity, že se z ní stává pěkná citlivka. Tereza stejně nakonec utekla do koupelny a tam si na bolavou prdelku pouštěla studenou vodu, aby zahnala palčivou bolest, která jí pulzovala v útrobách.
"Kdyby to ten degen řekl, že to chce zkusit, tak bych mu podržela, o nic přece nejde. Ale takhle mi ublížit... sakra vždyť nebudu moct zítra ani sedět a ještě si všichni budou myslet, že jsem dostala vejprask..... Já mu snad nařežu, pitomcovi jednomu! "
Jirka zatím ležel v posteli a rukou dokončoval to, co tak slibně začal. Hlavou se mu honily rajcovní představy o Tereze a její prdelce, kterou střídavě vyplácí a střídavě obšťastňuje.
Když se v něm vybouřily emoce a Jirka se schlíple připlížil do koupelny, jednak aby se umyl a jednak aby si Terezu udobřil, pohladil jí po rameni a začal vyjednávat:
"Teri, no tak.... víš, že tě miluju.... řekni co mám udělat, aby ses nezlobila.....Já jsem nevěděl, že tě to bude tak bolet...."
Tereza, stále ještě se stopami pláče v očích, mu řekla:
"Tak dobře, chceš si to zkusit? Tak si to zkusíš..... ale na sobě!A jestli chceš se mnou ještě někdy mít sex, tak se podvolíš, jinak si ho můžeš ode dneška tak maximálně honit sám!"
Jirka otevřel pusu naprázdno. Tak tohle byl hodně silný argument. Kdyby mu hrozila výpraskem, šprajcnul by se. Ale odepřít mu sex - to už bylo na pováženou. Vzhledem k tomu, že Tereza byla pro milování stvořená a máloco jí tak bavilo, jako postelové hrátky, muselo to pro ní znamenat hodně, když sáhla k takovémuto opatření. No a o co nakonec jde? Nechat se - sakra, co vlastně? Znásilnit? Osouložit? Už jen samotná představa v něm vzbuzovala silné mravenčení v podbřišku a musel sám sobě přiznat, že ho to nesmírně vzrušilo.
Těch několik vteřin stačilo, aby se rozhodl:
"Já to beru. Koupíš si, co potřebuješ a naučíš mně to správně."
Tereza souhlasila. Bolest už pomalu odeznívala a i jí se zmocnilo neskutečné vzrušení, když si představila, jak si Jirku bere jako chlap a on se pod ní svíjí v bolestné extázi a nechává si plenit anální dírku. Cítila, jak jí zvlhl rozkrok a zalitovala, že teď nemá po ruce pořádného umělého macka, kterého by tomu svému prasákovi vrazila do zadku. I když, co není, může být....
"Pojď, jdeme nakupovat!" řekla rázně a vzala Jirku za ruku.
Ten se nechal odvést do kuchyně, kde měli na stolku počítač a zatímco se Tereza vrtala v eshopových stránkách, hladil jí po nahých zádech a líbal na krk. Tereza zdaleka nebyla z prudérních frigidek a bez stopy studu vyhledala stránky s erotickými pomůckami. Prohlížela znaleckým okem vystavené vibrátory až se doklikala na dilda a strap ons.

Výsledek obrázku pro strap on

"Není to nějaký velký? " staral se Jirka.
"A ty jseš podmírák nebo co?" ušklíbla se Tereza a objednala ještě lahvičku kvalitního lubrikantu.

Diskrétní balíček jim byl doručen za dva dny. To už byli oba nervózní, natěšení, rozechvělí a nadržení jako dvě stepní kozy. Jirka se v práci málem pořezal, protože jeho myšlenky byly soustavně dílem u nahého těla Terezy, kterou v duchu přiváděl do šílených orgasmů a dílem ve svých vlastním pocitech, co to s ním udělá, až bude mít uměláka v konečníku. Příšerně ho to vzrušovalo a nemohl se dočkat, až ta ďábelská věcička dorazí. Tereza na tom byla obdobně. Měla štěstí v tom, že pracovala home office - tedy z domova a pokaždé, když se jí začaly honit hlavou hříšné myšlenky, skoukla nějaké video s patřičnou tématikou, aby se řádně instruovala. I když se sama nemohla dočkat, až si bude moci strap on vyzkoušet a ukázat Jirkovi, že to není taková sranda, jak předpokládá, přeci jen mu nechtěla způsobit větší bolest než bylo nutné.
Ten den, kdy balíček dorazil, nedočkavě vylovila kýženou pomůcku z krabičky, zavřela se v koupelně, svlékla se a ustrojila se do té nádhery. Pocit, který to v ní vyvolalo, byl nepopsatelný. Jako kdyby v ní ožily všechny tajné sny, jako by se otevřela nějaká tajuplná brána do neznámého světa, kde je dovoleno vše. Polaskala rukou tu tmavou nádheru, která jí napůl trčela z rozkroku a vlna emocí jí zalila hrudník. Najednou se nemohla dočkat Jirkova příchodu. Už jen představa, jak se bude Jirka tvářit, až jí v tom uvidí, s ní lomcovala jako s rákosím ve větru. Sáhla si mezi stehna, kde cítila mokro a prsty se jí potkaly s klitorisem. Neodolala a začala se uspokojovat, nejprve prsty a potom odepnula strap on z postroje, posadila se na vanu a doširoka rozevřela stehna od sebe. Dildo jí zajelo do vagíny tak hladce, jako by bylo namydlené. Tereza zafuněla slastí a pomalu si dildem projížděla silně vzrušenou jeskyňku, až nakonec dosáhla mohutného vyvrcholení několikerým přírazem.
Ještě, než odezněl první orgasmus, otočila se Tereza, vyšpulila zadek, sáhla po lahvičce lubrikantu a začala si důkladně potírat anální dírku i svého umělého hrdinu. Pak opatrně přitiskla dildo k zadečku. Ucítila tlak, ale nebylo to nepříjemné. Opatrně, bojíc se už jednou prožité bolesti, jezdila špičkou dilda okolo anální dírky a odhodlávala se k vniknutí. Několikrát se zhluboka nadechla a posléze na dildo zatlačila. Anál se jí malinko rozevřel a špička dilda začala pronikat dovnitř. Tereza se uvolnila ze strnulosti, zavřela oči a představovala si, jak jí Jirka laská poštěváček a naléhá na ní vlastním údem. Najednou byl tam. Aniž si to Tereza uvědomila, vzrušení jí uvolnilo svěrač i ostatní svalstvo a dildo vklouzlo do konečníku. Trochu to zabolelo, ale ne tak, jako posledně. Tereza se odhodlala a pomalu začala dildem napodobovat Jirkovy přírazy a celým tělem jí otřásla křeč vzrušení. To bylo něco úplně jiného než prožívala doposud. Její ústa sténala jako v divoké horečce, oči se jí zakalily a mozek odmítl vnímat čas i prostor. Existovalo jen nekonečné a nádherné vědomí análního sexu, které jí naplňovalo do morku kostí. Její bradavky měly tvrdost žuly, prsa se jí dmula rozkoší a šťavnatá broskvička vylučovala tolik šťávy lásky, jako ještě nikdy v životě. Extáze přišla jako výbuch sopky. Tereza se téměř zhroutila na zem, jak v ní vybuchl orgasmus dosud nepoznanou silou. To byl skutečný uragán vášně, to byl gejzír milostných vůní a šťáv.
Trvalo jí dlouho než se úplně uklidnila. I když už strap on odpočíval zpátky v krabičce, Tereza dosud cítila jeho velikost mezi půlkami svého zadečku a byla na sebe hrdá.

Jirka přišel domů odpoledne tak jako vždycky a stačil mu jeden jediný pohled na Terezu, aby poznal, že dnes to bude. Rozrušilo ho to a kdyby nemusel počkat, než si půjde Ondráš lehnout, nejraději by se hned  na Terezu vrhnul. Čekání v něm probouzelo žhavou vášeň.
Nakonec byl večer, Tereza uložila Ondru do postele a počkala, než skutečně usne. Pak se odebrala do koupelny a tam se dlouze sprchovala. Jirka nedočkavostí v křesle až nadskakoval. Teprve, když celý dům utichl a měli jistotu, že nebudou ve svém hříchu rušeni, odešli spolu do ložnice.
Tam Tereza převzala iniciativu. Začala Jirku svlékat tak, jako to dělával on jí a Jirka jí nechal, aby dělala, co uzná za vhodné. Napětí v ložnici by se dalo krájet. Tereza Jirku objala, zvrátila mu něžně hlavu dozadu a přisála se mu rty na krk. Poté zaútočila na jeho bradavky a Jirka se musel kousat do rtů,aby jeho milostné skučení nevzbudilo i obyvatele protějších domů. Tereza ho poté jemně přimáčkla na postel a místo toho, aby mu svlékla tepláky a trenýrky, sáhla pod gumu rukou a počala mu dráždit rozkrok. Jirkovi se začaly samovolně protáčet oči a měl pocit, že mu musí varlata každou chvíli explodovat. Zapomněl, že on je tu chlap, zavřel oči a rozevřel stehna tak, jako to dělávala Tereza, když se mu nabízela. Ruka jeho manželky mu přes oblečení masírovala penis, který svými rozměry už málem protrhl tepláky. Pak mu Tereza potichu zašeptala do ucha:
"Otoč se na břicho..."
Udělal to. V tu chvíli by jí splnil každé přání, i kdyby mu poručila, aby zapálil dům. Ležíc na břiše, nechal si stáhnout tepláky i trenýrky a jen tak mimoděk mu blesklo hlavou, že kdyby byl začátek výprasku také tak vzrušující, nechal by si nařezat aspoň dvakrát denně. Tereza ho pak podebrala v pase a nadzvedla mu pánev nahoru. Jirka věděl, že na ní úplně neslušně vystrkuje zadek a je mu vidět nejspíš až k mandlím, ale bylo mu to fuk. Tereza se natáhla pro lubrikant a jemně mu začala masírovat anál. První dotyk Jirku elektrizoval. Setkání Tereziných prstů se svým konečníkem vnímal jako kdyby mu někdo vygumoval mozek. Vnímal jen jemné šimrání mezi půlkami a to, že mu jeho manželka vnikla prstem do konečníku zaregistroval až tehdy, když byla uvnitř.
Pak Tereza prst vytáhla a odsunula se od Jirky někam stranou. Jirka zaregistroval nějaké šramocení a když otočil hlavu, spatřil svou ženu, které zpod košile vyčuhoval černý naběhlý penis. Rozevřel doširoka oči a poprvé v tom nesmírném vzrušení dostal strach. Nevěřil, že právě strach dokáže jeho emoce vybičovat téměř do krajnosti. Jirka pocítil záchvěv orgasmu kdesi uvnitř svého těla a čekal, že ejakuluje. Ale nestalo se tak. Jeho tělem proudila třesavka, až mu naskakovala husí kůže. A Tereza se k němu blížila a rukou si pohrávala s umělým penisem, jako by mu chtěla dodat na pevnosti.
Když Jirka ucítil špičku strap onu na zadku, sevřel instinktivně půlky k sobě. Ale Tereza ho začala něžně hladit, jednou rukou mu sevřela penis a druhou svírala dildo a přejížděla mi rýhou mezi půlkami. Jirka zasténal a povolil.
"Uvolni se lásko, neboj, nebude to bolet, uvidíš...." šeptala mu Tereza naléhavě do ucha a Jirka znovu zavřel oči a odevzdal se jí do rukou. Vyšpulil zadek a Tereza mu nasadila špičku strap onu k análnímu otvoru. Pak jemně a opatrně začala přirážet, ale jen tak, aby se dildo Jirkova konečníku jen letmo dotklo. Jirkovi vypovědělo tělo službu. Sám nemohl uvěřit tomu, že jako poslušná holčička začal nastavovat svůj zadek vstříc tomu černému ďáblovi, který byl připraven ho zbavit jeho análního panictví. Tereza ho pevně uchopila za pánev a zatlačila. Jirkův konečník se rozevřel a strap on začal pronikat do zakázaného území s naléhavostí a nezadržitelně.
Související obrázek
Bolelo to... bolelo to dost a navíc tak, jak to Jirka nikdy nepocítil. V první chvíli chtěl ucuknout, ale Tereza mu to nedovolila. Držela ho pevně v bocích a po milimetrech se sunula kupředu a zarývala dildo hlouběji do Jirkova konečníku. Jemnými přírazy se pohybovala dopředu a zase zpět a přitom šeptala:
"Ty nádherná děvko, bože to je pocit..... Jsi jen můj, rozumíš..... Vrazím ti ho až do žaludku, roztrhám tě na kousky...."
Jirka držel a brečel. Nejprve chtěl křičet bolestí, která ho naplňovala, ale ta najednou začala odeznívat a nastoupil zcela nový, dosud nepoznaný pocit. Jirka se vžil do role znásilňované dívky, kterou má ve své moci tvrdý a nesmlouvavý chlap. Slzy mu vytryskly naprosto samovolně, Jirka vzlykal a přitom cítil, jak mu tělem prostupuje jeden orgasmus za druhým a přitom ale dosud ani jednou nevystříkl. Varlata měl napnutá k prasknutí a penis už ani necítil, tak byl nalit krví. Jeho svět se scvrknul na stav, kdy ho odpaňuje neznámý chlap a on musí držet a nechat si to líbit.
Pak to přišlo. Tereza za ním ze sebe vydala téměř zvířecí zakvílení a v Jirkovi se uvolnilo všechno, co jen šlo. Během okamžiku měl stehna i prostěradlo pod sebou zalita ejakulátem a doznívající zbytky neskutečného vyvrcholení mu cukaly v penisu, který ze sebe ždímal poslední kapky. Tereza měla tělo jako v ohni. Tohle byl zaručeně nejsilnější orgasmus, jaký kdy prožila. Zbrocená potem i vlastní šťávou klesla na Jirkova záda a pocítila třas jeho těla.
Pak vedle sebe oba leželi zpocení, zmáčení, vyždímaní jako citron, ale šťastní.
Když se společně ve sprše myli a horká voda jim rozproudila krev v těle, dovolila Tereza Jirkovi, aby i on poznal rozkoš při zasouvání penisu do análu a Jirka se opravdu snažil být maximálně jemný a něžný. A stálo to za to......



pokračování příště...

Komentáře

Oblíbené příspěvky