příběh devadesátý třetí - zasloužilý svůdce



Radek, který doma pobýval opravdu jen sporadicky, si po nějaké době zase udělal volno, aby se zotavil ze sezení za volantem. Tentokrát zůstal doma asi měsíc, potřeboval si vyběhat spoustu záležitostí, na které jindy neměl čas, také potřeboval navštívit spoustu kamarádů, aby si nemysleli, že je už mrtvý a zjistit, že je na světě ještě mnoho holek, které se mu nepřipletly do cesty. A protože musel skoro každý den do města, nedalo mu, aby po jednání na úřadech nezašel do malého bistra na rohu náměstí, kde obsluhovaly dvě skvostné kočky s výstavními prdelkami v titěrných minisukýnkách a pokaždé, když si u jedné či druhé objednal dvojité latté, vystrčily na něho poprsí velikosti Matterhornu.


Radek polykal naprázdno jako kapr na suchu a hlavou mu vířily divoké sny s oběma servírkami v hlavních rolích. Bohužel, tahle sladká idylka měla stinnou stránku. A ta se jmenovala paní Berková, odpovědná vedoucí bistra. Svoje dvě holubičky, navíc neteře, držela pěkně zkrátka a dovolila jim pouze významně a smyslně se culit na zákazníky, protože to zvyšovalo tržbu, ale nic víc. A Radek by jim tak rád dostal pod sukně, dráždily ho ty dvě neřestnice tak, jak už nikdo dlouho ne. A to byl zvyklý na polonahé domorodé dívky, které potkával na svých cestách po světě, ale žádná z nich ho nedokázala rozpálit tak, jako tyhle rajcovní mršky.
Pokaždé, když se z bistra vypotácel jako opilý a čerstvý vzduch mu pomalu vyfoukával z očí jejich mladá pružná těla, vracel se domů a snil s otevřenýma očima a div divoucí, že ho nikdo nepřejel. Doma jsem ho nepoznávala. Většinou sedával na terase a vrtal se v nějaké součástce do auta a teď seděl v kuchyni nebo venku, kouřil a koukal do blba. Na moje otázky většinou neodpovídal a já nabyla dojmu, že je náměsíčný.
Když už Radek navštěvoval bistro asi 14 dní, dodal si odvahu a požádal dívky o schůzku. Nijak se netajil s tím, že se mu líbí obě dvě a že by si s nimi uměl poradit, kdyby mu dovolily víc než hluboký pohled do očí.A ty dvě koroptvičky se laškovně zachichotaly a jedna z nich řekla:
"Tak přijď večer, až budeme zavírat, teta dneska neslouží a nebude tu."
Radek by nejraději radostí vyskočil až do stropu. Ovládl ale své temné pudy, dvorně se dívkám uklonil a mazal domů. Tam strávil půl dne v koupelně, několikrát se převlékl, na jeho dokonalou image praskla lahvička drahé kolínské a já se ho jen tak ze zvyku zeptala, jestli z toho rande přijede domů nebo bude nocovat jinde. Radek s nepřítomným úsměvem odvětil, že sám neví.
A vyrazil do víru velkoměsta.
Marta a Saša, jak se obě dívky jmenovaly, se na nenadálé dobrodružství těšily také. Mladý, dobře stavěný kluk s černými vlnitými vlasy a stejně černýma očima jim docela učaroval. Chvilku mezi nimi vznikl spor, zda se nechají sbalit obě a jak to technicky provedou. Nakonec se dohodly, že případné sexuální dobrodružství mohou prožít společně a pokud se potencionální milenec ukáže jako samec, dokáže je obsloužil obě dvě a ony se před sebou stydět nebudou.
Radek přišel přesně a ukázněně počkal, až servírky vyprovodí poslední hosty a zavřou bistro.Když spadly rolety, otevřely se téměř vzápětí dveře vedle a Saša pustila Radka dovnitř. A pak už to šlo ráz na ráz. Než se Radek rozkoukal, Saša ho svlékala z košile a Marta se mu dobývala do kalhot. Radek na oplátku pomohl jedné i druhé dívce z těsných blůziček a potěžkal to národní bohatství, co děvčata skrývala v podprsenkách a že rozhodně neměly velikost 80C bylo jasné na rovní pohled. Tímhle by se mohli kojit vodníci z mostu.


Netrvalo dlouho a děvčata se před Radkem producírovala jak je pánbůh stvořil. Radek už to nemohl déle vydržet. Přitáhl si Sašu k sobě a ukázal jí, že je chlap. Marta, aby nezůstala pozadu, hladila chvíli Radka, chvíli Sašu a když se Saša přestala pod Radkem vzpínat, přitáhla si ho k sobě. A další jízda se brzy řítila do finále. Zapomněli na čas, zapomněli na prostor, existovali jeden v druhém a ve třetím, jejich těla se navzájem proplétala a zase oddělovala, spojovali se ústy i tělesně, extáze střídala vysílení a opětovně se dostavovala nová vlna vášně.

A pak se to stalo.
Ve chvíli, kdy všichni tři pokoušeli udělat ze sebe hamburger, rozletěly se dveře do lokálu a v nich se nezjevil Bůh Pomsty, ale někdo mnohem hrozivější. Paní Berková, opatřená deštníkem, z něhož crčela voda, na hlavě promočenou hučku, která se snažila tvářit jako klobouk podle poslední módy a zahřímala:
"Co to tady provádíte??!!"
Holky zkameněly a pak propadly panice. Nedbajíc na nahotu, přistiženého milence i nevhodnost prostředí vystřelily směrem k zadním dveřím, ale nedoběhly. Teta jim zastoupila cestu a deštníkem píchla Radka do žeber:
"Tak milánku, ty se pakuj domů a můžeš se doma pochlubit, jak sis užil večer a doufám, že tě táta seřeže jako žito. A s vámi, děvenky, si to vyřídím hned."
Radek se opatrně bokem posunul ke svým svrškům a spodkům a zatímco se pomalu oblékal a uklidňoval v žilách rozbouřenou krev, paní Berková už měla Sašu přehnutou přes obě kolena a vyplácela jí přes nahou prdelku, až to mlaskalo a Saša se nijak netajila tím, že to zatraceně bolí.

Marta se třásla v koutě, rukou cudně zakrývala vše, co před chvílí Radkovi nabízela a čekala, až na ní dojde řada a bude muset poskytnout rozlícené tetě své pozadí k potrestání. Čehož se jí po chvíli dostalo bohatou měrou, teta jí seřezala jako financ kozu a Marta polykala slzy ještě o něco vydatněji než Saša.
Radek se vypotácel ven, opřel se zády o chladnou zeď a nastavil tvář dešti. Události posledních hodin byly moc hektické a on potřeboval čas, aby si všechno srovnal v hlavě. Holky už mají výprask za sebou a on jako gentleman by měl udělat čelem vzad a nastavit přísné paní provozní svůj zadek také, ale sám věděl, že to neudělá. Nakonec, není od věci, řídit se její dobře míněnou radou a prásknout se doma.
Když přijel docela pozdě domů, seděla jsem jako obvykle v kuchyni u okna a zašívala Jardovi rozdrbané tričko, které bude samozřejmě ráno nutně potřebovat. Radek se posadil naproti mně a zeptal se, jestli se mnou může mluvit. Zdvihla jsem hlavu a řekla:
"Aha... takže zase nějaký průser. No tak se pochlub, co je to tentokrát? A piš si, že za tebe nic platit nebudeme, peněz máš dost."
Radek odvětil, že se nic platit nebude a pak se přiznal:
"Měl jsem rande se dvěma holkama...."
"A co jako? Přišly obě a vyškubaly si kvůli tobě vlasy?"
"Ne, přišla jejich teta a načapala nás, jak ... to..."
"Jo sex ve třech? A z toho děláš takovou scénu? Tak jestli jsi je nestihl přivést do jiného stavu, tak v tom nevidím žádný problém. A do tvých sexuálních dobrodružství mne opravdu zasvěcovat nemusíš."
Radek si viditelně oddechl a pak mi vyřídil vzkaz od paní Berkové:
"Teda, ona říkala, abych to řekl tátovi, ale ten by se mi myslím tak akorát vysmál, tak to říkám tobě. Rozhodni o mém osudu, matko." To už dramaticky naklonil hlavu jako k popravě a čekal, co udělám.
Co jsem tak asi měla dělat? Zatahala jsem ho za ucho a poslala ho do postele s poznámkou, že když už je většina rodiny doma, že bych si šla také ráda lehnout.
A než se za ním zavřely dveře, zavolala jsem za ním:
"A kdyby se ta tetička čistě náhodou ptala, tak jí nezapomeň dramaticky vylíčit, jak jsem tě seřezala do bezvědomí, ať si zachováš čisté konto. Dobrou noc."

pokračování příště...

Komentáře

  1. Stejně si ho mami měla seřezat.. nenaučil se dělit s bráškama, sobeček.. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ale neboj Pavlíku on se podelí, moje bude Marta, jeho Saša a tvoje bude zmoknutá a nasraná tatička Bertička :-)))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky