Příběh šedesátý první -Jardova femme fatal

Jardova femme fatal

Druhý den šel Jarda do práce, jakoby za rohem očekával palbu kulometčíků.Fakt, že se musí jít techničce omluvit, se mu vůbec nelíbil. Ale naplno si mi odporovat nedovolil, nakonec jeho zadek nebyl zdaleka v takové formě, aby mohl riskovat další duel tentokrát se mnou v hlavní roli. Věděl však také, že jsem schopna si do práce zavolat a zjistit si, jestli byl můj příkaz vykonán a že neuposlechnutí by mělo zcela fatální následky.
Jarda si k tomu vyhradil přestávku na svačinu, kdy většina osazenstva kanceláří vysedává nad kávou a cigaretkou v kantýně v ladné symbióze s dělníky a plkají nesmysly.Technička nekouřila a do kantýny nechodila, jak se Jarda mohl již několikrát přesvědčit, když tam občas zabrousil s nezřízenou chutí na mlsky.
Takže teď podmračeně zaklepal na dveře kanceláře a když byl vyzván, vstoupil.
Technička stála u okna a zamyšleně koukala ven.Jarda si odkašlal a začal ze sebe soukat:
"Já bych se vám chtěl omluvit za ten včerejšek..."
Mladá žena se na něho podívala a usmála se:
"To jsem nečekala, že tě to napadne."
Jarda polkl kacířskou myšlenku, že to nenapadlo jeho, ale mámu a raději se soustředil na její dobře vysoustruhované nohy.V duchu si připomněl jemnou vůni, která se včera linula z jejího decentního výstřihu.
"Bolelo to moc?" zeptala se ho technička najednou a Jarda vzhlédl.
Má říci pravdu nebo dělat hrdinu? Když řekne, že neměl daleko k slzám, mohla by ho považovat za bačkoru.A když řekne, že ne, bude si myslet, že mu dost nenařezala a třeba to bude chtít napravit.Kruci práce, ty ženský mají ale otázky!
Technička ale na odpověď nečekala a vyzvala Jardu zcela nečekaně:
"Tak ukaž, jestli se budeš moci dneska sprchovat s ostatními?"
Jarda na ní vykulil oči a zakoktal konsternovaně:
"Too...to se mám...jako...svlíknout?"
"No přes montérky to opravdu není vidět" zasmála se technička.
"A co když sem někdo vleze?"
Její ladný krok zazněl místností a vzápětí ho vytřídal zvuk klíče, otočeného v zámku.
A Jarda se najednou narovnal v ramenou a rázným pohybem nechal montérky spadnout k zemi.Technička ho obešla a zezadu mu zaklesla prsty za gumu boxerek a jemně mu je začala stahovat.Což o to, zezadu to šlo, ale zepředu se to nějak podivně zadrhlo.Technička naštěstí nezačala zkoumal, kde je zakopaný pes a spokojila se se stavem "na půl žerdi".A pak mu přejela dlaní přes dosud pořádně červená jelita na zadku.Jardovi ten dotyk zkratoval mozek.Naprosto bezmyšlenkovitě se k ní otočil čelem, popadl jí zespodu za oblé hýždě a vysadil jí na psací stůl.Její stehna se doširoka rozevřela, čímž vykasala sukni skoro do pasu a odhalila úsporné krajkové prádelko. Technička obemkla Jardovy boky svými stehny a přitáhla si ho k sobě tak těsně, že těsněji už to nešlo. Vysoký Jarda se musel ohnout, ale tentokrát jí nenabídl své pozadí, nýbrž ústa a ona se k němu hladově přisála. Jarda se už vůbec nerozpakoval, když se jednou rukou opíral o psací stůl a druhou zkoumal pevnost jejích ňader, kterou shledal jako naprosto uspokojivou a po menším zápolení s knoflíky blůzy vysoukal techničku z oblečení.
Mladá žena, jen v podprsence a vyhrnutou sukní neslušně nahoru najednou uprostřed velmi vášnivého polibku šeptla:
"Naplácej mi!"
Polonahý Jarda vstřebal informaci rychlostí blesku a jejich pozice se vystřídaly.Kontakt seřezaného zadku s tvrdou deskou psacího stolu nebyl nic příjemného, ale Jarda v tu chvíli nepřemýšlel mozkem, ale zcela jiným orgánem.Usadil se jakžtakž pohodlně a znovu vyzdvihl techničku vzhůru, jenže tentokrát do polohy ležmo.Vykasaná sukně a pod ní bílé kraječky dělaly s Jardou divy. Zřetelně cítil, jak mu ve spáncích pulsuje krev a tělo dělalo naprosto automatické pohyby.
Nejprve jí Jarda odhalil prdelku úplně, ponechavše kalhotky prozatím na svém místě a jal se ty dvě skvostné polokoule hladil a laskat.Dokonce si dovolil zajet prsty i do škvírky mezi ně a shledal, že technička je zjevně vzrušená.
A pak se napřáhl a udeřil.Nijak silně, ačkoliv i tak to pěkně plesklo a technička se prohnula v bocích a vyzývavě vystrčila prdelku do výšky. Jarda si připomněl mé pohyby při svém vlastním výprasku a začal mladou ženu rytmicky vyplácet.Kůže zadničky rychle zčervenala a technička začala vzdychat.
Jarda se už neudržel, podebral jí rukou pod pasem a druhou jí svlékl mini kalhotečky ke kolenům.Nahá, krásná prdelka se mu nabízela k plenění. A že bylo co plenit.Jarda pomalu přidával na intenzitě, kůže vypláceného pozadí žhnula horkostí a technička?
Kopala nohama, až si vyzula lodičky, kalhotky skončily u dveří a jak sebou mlela, nabízela vzrušenému Jardovi pohled do všech zákoutí svého mladého těla. Však se také Jarda neudržel a mnohokrát sáhl do té šťavnaté skrýše mezi jejími stehny, aby vzápětí pokračoval v bolestné nadílce.Až když začala technička plakat, přestal jí vyplácet a vzal jí do náruče.Schoulila se do ní jako ptáček a nastavila mu zcela samozřejmě uplakanou tvář. Jarda jí líbal a líbal, šeptal jí do vlasů něžnůstky a pak jí položil na psací stůl. Nebránila se ani v nejmenším.
Milovali se spolu něžně, Jarda byl velmi ohleduplný k její seřezané prdelce a když došlo k závěrečnému vyvrcholení,byl Jarda vyždímaný jako citron.V životě by nevěřil, kolik sil ho bude stát těch několik závratně opojných okamžiků v náruči ženy.
Po zbytek směny měl hlavu v oblacích a kdyby ho kolegové neupozornili, že je konec šichty, stál by u té své mašiny možná dodnes. Doma mi ani nemusel říkat, jak se mu vedlo. To jsem naprosto přesně poznala podle toho jeho idiotského úsměvu, který jsem tak důvěrně znala od svých starších synátorů, když se vracívali z obzvlášť povedeného rande.
V duchu jsem si jen povzdechla, že bych si měla brzy pořídit další dítě, protože náš nejmladší se právě stal chlapem a jak je pánbůh nade mnou, v budoucnu bude z téhle nově nabyté zkušenosti jaksepatří těžit.


pokračování příště...

Komentáře

Oblíbené příspěvky